Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Knivar och skärbräda

Inlägget innehåller annonslänkar

Har beställt lite nytt till köket och vi var verkligen i behov av nya knivar! Så är otroligt nöjd med dessa. Dessutom är dom ju SÅ fina. Och en ny skärbräda var ju också på sin plats.

KNIVARNA HITTAR NI HÄR

SKÄRBRÄDAN HITTAR NI HÄR

Älskar att köpa nytt till köket! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss