Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina <3

Hoppas allt är jättebra! Idag hänger F med barnen och jag ska på lunch med en fin tjej som jobbar på Glossybox följt av event med Vimedbarn/Loppi. Är så peppad! Vet dock inte om jag har något att ha på mig så ska försöka hitta något idag.

Annars åker vi faktiskt hemåt när barnen ska sova och jag längtar hem sååå mycket nu. Till egen säng, doften av hemma, allt fix i huset och ett lugn som man bara kan få mellan sina egna fyra väggar.

Kram på er. Ha en underbar dag!

Alltså frukosten vi åt igår.. Mmmm! Och idag blir det en likadan! Det är något jag kommer sakna, alla goda frukostar som man inte behöver städa efter. Så ska njuta lite extra idag.

Haha alltså Jason <3 <3 <3 <3 Hans lilla min är ju för gullig! Han vill alltid ha nyckelkortet och låsa upp alla dörrar åt oss!

När vi kom in på LUSH för att köpa ansiktsmask till mig så ville Jason ha en badbomb så vi provade lite olika. Personalen var så gullig och lät honom lägga ner några i vattnet för att se hur dom färgade vattnet och bubblade. Han blev såå glad. Något som är så fint med min Jason är att han uppskattar ALLT i livet och är så ivrig. Han är typ alltid glad och taggad och det spritter typ i hans lilla kropp när han får prova nya saker, se djur, smaka på något gott, leka i någon rolig lekpark. Hans glädje till livet inspirerar mig verkligen.

Fikade glass, raw kärleksmums och god kaka, kaffe och te. Så gott!

Sedan vilade vi på hotellrummet och hade köpt med jordgubbar, hallon, körsbär och lite pyssel. Det var olika gubbar som man kunde klistra på mun, ögon, kläder, hår osv på. Så kul!

Köpte bär för 300:- av misstag igår,  haha.. Ni vet av dom där som står och ropar på en och vill att man ska köpa på torget…

Sedan åkte F och Jason iväg till Fs syster och jag och Jolie fick lite egentid. Tog en lång promenad, köpte middag och efterrätt. Denna här ovan är såååå god!!! Jolie älskade den med! Sedan myste vi på hotellrummet, sov en stund och sjöng alla hennes favoritsånger. Tror jag behövde den pausen och bara vila lite med min lilla tjej för några timmar.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish