Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Hej fina vänner <3

Hoppas att allt är jättebra med er!

Vi mår bra och har återhämtat oss efter resan. Allt är uppackat, vi har fått en god natts sömn, ätit mat hemma (bästa ju!) och bara tagit det lugnt. Tvätten är klar och allt känns bara SÅ skönt. Ska njuta av mitt hem nu och vill inte lämna det på lääääänge. Är så himla hemmakär trots att jag älskar att resa med. Men man blir ju så hemmablind och jag kände bara så mycket kärlek till att äntligen vara hemma. Och så tyckte jag att huset var så stort och fint när vi kom in! Minns det som mycket mindre, haha! Någon som känner igen sig? I att vara både hemmakär och hemmablind? =)

Idag ska Fs syster ha Jason och han är sååå peppad på det. Är så glad över att dom ska få ihop en lekdejt idag och det känns extra i mammahjärtat just för att han är så exalterad över att få vara med sin faster.

Önskar er en fin dag. KRAM.

Denna sallad är så god! Mötte upp fina Sandra och åt lunch i Stockholm. Hon arbetar på Glossybox som jag har jobbat med lite och det var kul att prata om allt mellan himmel och jord.

Lite bilder från eventet där Vimedbarn 3.0 skulle lanseras! Fick stå och prata lite framför alla och fyyy så nervöst det var att spontant fråga massor med frågor. Träffade massor och trevliga och härliga människor och bland annat så var Anyfin där som jag har jobbat med en hel del. Och så fick jag träffa Fayme Elmén som är typ en kopia av mig på sååå många vis. Vi käkade middag efter det och det blev många goda skratt.

Jag hade på mig en vit byxdress och en jeansjacka.

På väg hem till Göteborg så möttes vi av denna fantastiska regnbåge! Den var så galet stor. Så svårt att fånga på bild. Vi kom hem klockan tre på natten för övrigt, haha. Och gissa vad jag gjorde? Jag började packa upp ur väskorna och tvätta när vi hade burit över barnen, HAHA!

Kommentarer

  1. Pernilla

    Känner igen mig TOTALT när du skriver att du packade upp och tvättade direkt ni kom hem mitt i natten! Jag måste också alltid packa upp och lägga allt på sin plats, eller om vi haft gäster hemma på middag måste jag diska och städa innan jag lägger mig även om kl är tre på natten. Kan inte komma till ro och sova annars 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish