Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej finisar. Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra men är rätt trötta då Jolie har nya tänder på gång och vaknade upp rätt sent igår för att vilja vara vaken i ett par timmar. Dagens planer är inte allt för många men vi tänkte: 

– Besöka biblioteket och lämna tillbaka böcker + låna nya. Barnen älskar också att mysa på bibblan så det blir perfekt. Kanske tar en kopp te där också när vi ändå är där.

– Måste ordna med alla kvitton och fakturor för vårt företag idag. Så ska skriva ut det sista och sedan posta allt till vår underbara redovisningskonsult.

– Köpa hem lite gott till ikväll! Tror det blir något hälsosammare snacks som typ mandelsmör med äppelklyftor, lite nötter, grönsaksstavar. Är så sugen på det!

– Dammsuga ur och städa bilen invändigt efter vår lilla roadtrip.

– Köra bort lite skräp och återvinning.

Önskar er en underbar dag! Kram!

Att få vara hemma och sova i sin egna säng. Det är kärlek det!

igår var Jason med sin faster och dom hade såå kul! Han berättade om det hela kvällen sen, haha =) Och så mötte vi upp dom hemma hos barnens farmor sedan och blev bjudna på äppelpaj. Jättemysigt. Jag och F passade på att träna var sitt pass på gymmet och så köpte vi hem lite planteringsjord då tanken är att vi ska plantera ner våra pioner + våra vinbärs/krusbärsbuskar snart. Har ni några tips när det kommer till plantering? Vet typ ingenting om det så vore så tacksam om ni ville komma med erfarenheter och råd! Vi ska alltså plantera ner allt i trädgården efter att ha haft det i krukor och pallkragar.

Trött mamma som frös ihjäl i dessa kläder. Solen sken hela dagen men det blåste helt otroligt mycket. Och sedan började det ösregna mot kvällen, haha. Vad är detta för väder!?

Kommentarer

  1. Mimmi

    Pioner gillar inte när man flyttar på dem, så ett tips är att plantera dem direkt i trädgården och inte i kruka först för att undvika onödiga omplanteringar. Blanda planteringsjorden med gödsel när du planterar växterna. Till växter med bär eller frukt är naturligt gödsel som ko- eller hönsgödsel bra. Det gillar även pionerna! Och lägg täckbark högst upp på jorden så behåller den fukten bättre och blir inte uttorkad lika lätt när det är varmt. Några gånger per säsong kan man gödsla extra så att man får mycket bär och fina blommor 🙂

  2. Linnea

    Hej igen, jag lyckades få svar på frågorna jag ställde om färg och sovrummet. Var lite snabb med att kommentera 🙈😘

  3. Linnéa

    Hej Gabriella,

    Jag är helt såld på ert sovrum! Varje gång du lägger upp en bild inser jag hur jag vill ha något liknade nu när vi ska renovera vårt. Så jag undrar lite saker 🙂 Vad heter färgen på väggen? Har du något inlägg där man ser lite mer av rummet i helhet? Har ni alla väggar gråa eller bara en fondvägg? Tack för en mysig blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh tack <3 <3 googla "gabriella joss sovrum väggfärg" så hittar du färgkoden 😀 <3 vi har bara grå väggar, tack för fina ord!! <3 kramar

  4. StrongMama

    Vad fin du är
    Förresten, vad spännande med nya grejer i portalen… ser så fram emot att få se vad det kan vara.
    hoppas du får en effektiv fredag <3

  5. Anne

    När det gäller buskar, gräv stort, typ 40×40 cm, så växer de bättre sen. Sätt rotklumpen i blöt, en timme i en hink med vatten innan. Vad har ni för jord, sandjord eller lera? Lerjord kan behöva tillskott av mull eller torv för att bli luftigare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish