Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Den bästa investeringen för ditt barns munhälsa och tänder

Inlägget är i ett annonssamarbete med Oral-B

Under vårt första tandläkarbesök med Jason så fick vi höra att vi hade lite svårt att komma åt på vissa ställen långt bak i munnen och att vi borde prova eltandborste. Sagt och gjort! Vi köpt en direkt till honom – en från Oral-B. Under besök nummer två så såg allt helt perfekt ut och jag är övertygad om att det är tack vare eltandborsten. I kombination med Disney MagicTImer-appen så är den helt oslagbar och gör tandborstningen både rolig och effektiv. Jag ska vara ärlig och säga redan nu att jag längtar tills vi kan börja borsta Jolies tänder med eltandborste med. Eltandborste rekommenderas från tre år!

Barn gör ju som vi vuxna gör och vi brukar göra tandborstningen till en rolig grej tillsammans. Vi står där med våra eltandborstar från Oral-B allihop och borstar, borstar, borstar. Tycker att appen är superrolig och jag själv blir lika chockad varje gång två minuter har passerat.

LÄS MER HÄR!

Jason har gått från att ogilla att borsta tänderna till att älska det och längta efter att få använda appen! Så söt, haha!

”Pappa ta fram appen nu då!!”

Tandborsten finns med Frozen eller Star Wars motiv! Och här ser ni också tandkrämen som vi använder till =)

Visst ni att 90% av barnen borstar längre med MagicTimer-appen? Hur bra är inte det!? Disneyfigurerna gör det ju så kul att borsta tänderna.

Jason vill gärna borsta tänderna på mig med!

Appen är full av roligheter och du kan bland annat samla klistermärken och borsta fram massoooor av olika, roliga motiv på Disneyfigurer.

Visste ni att Oral-Bs eltandborstar för barn är extremt skonsamma mot unga munnar då dom har ett litet runt huvud och extra mjuka borststrån som är snälla mot tandköttet.

Nej, hörrni! Ni som är föräldrar.. Det är verkligen ett tips från hjärtat och ett SÅ genuint tips. Detta är ju ett samarbete med Oral-B men hade jag inte haft turen att samarbeta med dom så hade jag ändå tipsat er – köp en eltandborste till era barn! Och använd appen ihop med den! Tandborstningen blir en rolig grej och det blir rent och fräscht i munnen. Så bra att få in den vanan redan från tidig ålder och att göra tandborstningen till en KUL grej och inte en ångestfylld!

LÄS MER HÄR!

Inlägget är i ett annonsamarbete med Oral-B

Kommentarer

  1. Madeleine

    Hur tusan scannar man tandborsten och tandkrämen i appen? 🙈 Har provat och provar men jag lyckas inte 😅

      1. Madeleine

        Nej det gör ju inte det 😞 Inget felmeddelande utan den scannar bara inte, typ som att den inte hittar. Kram

          1. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            Ska kolla med dom så att jag vet helt säkert innan jag svarar! Det var F som gjorde det hos oss 🙂 kram

  2. Caroline

    Mynta är som värsta ogräset. Tar över allt! Sätt mynta i en kruka annars kommer de sprida sig. Med all välmening! Men mynta har verkligen förstört så mycket hos oss.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, jag vet 😀 vi har en stor kruka med mynta redan och den har vuxit SÅ mycket på kort tid, kram <3

  3. sab

    Måste bara skriva efter att ha sett er youtube klipp 😍 älskar klippet men du behöver plantera om 😅 tips ett plantera rabarberna i marken eller i en egen pallkrage då de blir så vida, och plantera jordgubbarna i en jordgubbskruka då de utökar sig. Er pallkrage komma bestå av enbart jordgubbar och rabarber och resten komma att dö. Sedan plantera plantorna mer isär, nu är filmens mått lite orättvis men det såg ut som dina plantor blev för nära varandra. Rekommenderas 15 cm mellan en ny planta så det finns plats för rötterna att gro 😊 ett annat tips är att köpa en ”liten” pallkrage och sätta på er ena del av den storapallkragen så växer inte allt ihop sig

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tis 😀 haha, hade ingen aning om det. Är ju verkligen inget jag har gjort förut eller läst på om 😉 KRAM <3 och tack igen!!

  4. Emma

    Några tips, jordgubbar trivs bäst direkt i backen då dem blir kalla av pallkragarna.
    Sen rabarber är det bäst att hitta en egen plats för då dem blir sjukt stora så den kommer kunna ta upp hela pallkragen 😛
    Sen tror jag det är persilja och dill som är giftiga mot varandra om jag inte minns fel. (Kom inte ihåg allt ni planterade) 😛

    Bara några tips på vägen. Det är riktigt kul att odla när man kommer igång i det! 😀

      1. Emma

        Jag odlar en hel del hemma och har gjort i några år. Jag planterar alltid dill och persilja bredvid varandra i pallkrage och det går bra. Jag har jordgubbar i pallkrage också och det går bra. Dock har jag två pallkragar med bara jordgubbar då de förökar sig mycket och det kommer upp massa nya plantor. Det är så mysigt att odla lite själv så man bara kan gå ut i trädgården och hämta. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish