Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En liten status

– Jag har redan börjat betala lite på min skattesmäll i år. Varje år får jag ju betala igen då jag haft flera arbetsgivare och dålig koll.. Men från och med nu ska jag nog slippa då vi äntligen startat eget bolag och har en redovisningskonsult =) Iallafall.. I år kände jag inte för att betala allt i en stor klumpsumma så dom 18.000:- som totalt skulle betalas har jag lagt in ett par tusenlappar på nu och ska fortsätta med det varje månad nu fram till i höst. Ett år fick jag betala igen strax över 40.000:-… Det glömmer jag aldrig. Var så stressad, ledsen och chockad, haha.

– Jag har ju varit hos naprapat två gånger nu men känner ändå att jag vill kolla närmre på min rygg då jag inte tycker att det hjälper till 100%. Så ska nu också till en ortoped i slutet av nästa vecka. En av er skrämde upp mig rejält och nämnde skelettcancer så nu är jag orolig för det med.. Tack för det ;p Nej, men jag hoppas att det bara är något muskulärt och att det ska gå över snart! Det är allra värst smärta på morgonen och när jag gör vissa rörelser och allra minst smärta när jag precis har tränat och varit på gymmet = blivit varm och lite svettig.

–  Igår hörde vi glassbilen och F sprang ut snabbt! Han köpte saltlakritsglass till mig och honom och barnen fick annan glass. Men alltså hur gott är det inte med saltlakrits och vaniljglass!? Är helt besatt och vill äta det hela tiden.. Någon annan som gillar det?

– Jag funderar mycket på hösten.. Då börjar ett nytt liv och det är mycket frågor som fortfarande saknar svar.. Vi ska ju på hjärtkontroll med Jolie igen i september och det blir nog en rätt avgörande kontroll då det inte såg så bra ut sist vi var där av vad vi förstod.. Och så börjar nog F plugga heltid igen om han kommer in. Han hoppade av den förra utbildningen han läste då det inte kändes rätt för honom och satsade helhjärtat på det han faktiskt vill göra tros att den utbildningen är längre och krävde flera kurser som han inte läst. Men han fixade det och har nu kompletterat alla dessa kurser under vårterminen och fått godkänt i dom! SÅ stolt över honom. Och han är rätt övertygad om att han kommer in i höst då han har bra poäng på högskoleprovet! Kommer berätta mer om allt detta framöver såklart. Blir ju också spännande att se om jag kommer in på det jag sökt och hur vi går vidare därifrån..Jason börjar på en ny avdelning på förskolan.. Mycket nytt som händer och mycket som känns oklart och skrämmande här och nu..

Bilder av Katya

Kommentarer

  1. Marie

    Hej, jag jobbar på ortopeden,, nu ska du ju träffa en specialist som kommer kunna ge besked, vill mest lugna dig och säga att skelettcancer är mkt ovanligt och oftast får man metastaser i skelettet av någon annan huvudcancer. Av det jag läst om din smärta så är det troligt muskulärt, inflammation och överansträngning och det kan ta väldigt lång tid att läka ut då man använder kroppen så hela tiden, lyfter barn osv. Det hugger, smärtar, ilar vid vissa rörelser, blir bättre när man rör sig då muskler och leder mjuknat och man får mer ont när man är stel. Så mest troligt är det inget allvarligt! Vill bara lugna dig ❤️

  2. Jenny

    Hej,
    Vill bara komma med ett litet tips. Jag har jätteproblem med min rygg då jag har skolios och whiplash efter en bilolycka. Förut gick jag hos en naprapat men efter olyckan började jag gå hos en osteopat och det var sååå mycket bättre och har verkligen hjälpt mig att ha ett fungerande liv och en fungerande kropp. Det kan vara värt ett försök i alla fall. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Var faktiskt hos en sådan idag 😀 <3 hur många besök gick du? Gillar att dom är så mjuka mot kroppen och inte knäcker och så..:) Kram <3

  3. Sara

    Skelettcancer är väldigt ovanligt och så borde du ha andra symptom också och inte bara smärta i ryggen. Va inte orolig. Kram!

  4. Sara

    Skelettcancer är ju den stora skräcken just för att den bara kan finnas där utan värre symtom än ont i skelett så förstår dig. Om jag var du skulle jag be om en röntgen, tar ju bara några sekunder och så kan du släppa det sen. Har en kompis som jobbar i vården som säger att det är rätt vanligt sätt för att få en patient att veta säkert och sen brukar de kunna släppa det. Jag hade absolut gjort de ifall jag var i din sits. Fy, sjukdomar är så läskiga. Stor kram!

  5. Elin

    När man har ont i ryggen så har det ju oftast att göra med dålig hållning, felbelastning osv. Tror inte att du behöver vara orolig för skelettcancer, det är ändå en väldigt liten risk. Men du borde absolut kolla upp det så att du slipper smärtan. Hoppas att det löser sig för både dig och Jolie! Jag ska hålla tummarna.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      När jag rör mig så gör det ont på vissa ställen och liksom hugger till eller känns ont.. Jo, kanske 🙂 kram <3

  6. Malin

    Åh är i samma sits angående hösten, efter att ha varit hemma i 3 år med storasyster och lilla syster 1,5 år så ska jag börja plugga i höst.. Känns vemodigt och jobbigt att lillasyster ska börja förskolan. Har sån ångest redan nu fast det är 2 månader kvar. Vet att man ofta bara behöver vara i skolan 2 dagar i veckan, men har sån ångest iallafall😩

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig verkligen!! <3 <3 ha inte det, du är världens bästa mamma och ni kommer alla få det sååå bra 🙂 <3 men jag förstår dig VERKLIGEN i dina tankar 🙁 kram

  7. Zandra

    Hej!
    Jag hade mycket ont i ryggen efter jag fött mina barn. Det visade sig att mitt bäcken inte hade ”åkt tillbaka” rätt. Kanske kan vara nått sånt?

    Och glass.. har du smakat den nya veganska lakritsglassen sia har? UNDERBAR!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, för mig är det mer att det gör ont när jag vaknar på morgonen eller rör mig.. Så tror inte det 🙁 nej, men måste prova 😀 tack för tips, kram <3

      1. E

        Då kaske er bäddmadrass är fel för din rygg? Eller att du har fel sorts skor och går fel? Skelettcancer tror jag inte att det är då skulle du ha flera andra symtom.
        Lite orolig i onödan tror jag nog du är, klart de inte är så skönt med ont i ryggen, de har jag med, Och dessutom har min mens försvunnit o jag är inte gravid så ska till läkaren på måndag. Jag närmar mig 40 så de kan ju va övergångsåldern men men.. klart man oroar sig. Så jag förstår. 😉 Menar bar att man inte ska tänka i de värsta banorna hela tiden. Kram

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Ja kanske 😀 eller så sover jag konstigt i fel position eftersom att jag fortfarande liggammar så mycket i sömnen 🙂 Förstår helt! Ja, man blir ju orolig, kram <3 och du har så rätt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish