Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Uppfart

Har fått lite frågor om hur vi har tänkt oss med vår framsida där vi ska lägga marksten och ja, vi har tänkt lägga plattor på hela gången upp till huset (där vi har grus nu) samt på hela uppfarten där bilen ska stå och där vi ska ha en carport med förråd så småningom. Är så glad över att vi inte valde att bygga carport direkt då vi har tänkt om precis ALLT sedan vi skickade in första bygglovet. Nu ska vi ha en enkel carport för att rymma den på ANDRA sidan huset än vad vi hade tänkt från början (då vi har en stor dö-yta där som vi ändå aldrig hade använt annars och hellre nyttjar den andra sidan till en stoooor gräsmatta, eventuell utbyggnad i framtiden osv). Men det blir ett stoooort och långt förråd till carporten så att vi rymmer allt vi behöver. Ska visa er sen hur vi har tänkt oss när vi har skissat upp allt och skickat in för nytt bygglov! Men det kommer att bli så bra!

Okej, nu avvek jag lite från ämnet.. Iallafall så ska själva gången från vägen upp till huset och vår ytterdörr ha plattor hela vägen och hela uppfarten. Och så ska uppfarten och gången upp till huset sammankopplas av en till liten gång där det också ska vara plattor. Och så ska vi ha en liten mur som vi bygger upp lite på varje sida av gången upp mot ytterdörren. Så svårt att beskriva men har verkligen en så tydlig bild i huvudet av hur det ska se ut! Tycker för övrigt att det ser sååå snyggt ut med marksten!

Vi ska börja lägga marksten på en del redan nu (förutom på det området som ska vara under bilen då vi inte vet exakt hur carporten ska stå och hur den ska vara på pricken och med måtten) och det är jag så peppad på!

Hittade dessa bilder på pinterest och dom har ju ingenting med att göra hur det ska se ut hos oss mer än typ storleken på markstenen och vi är väldigt överens om att vi vill ha rätt små plattor! Om man nu kan kalla dessa ovan för små =) Men det finns ju större och det vill vi inte ha!

Kommentarer

  1. Lovisa

    Ett tips om ni vill slippa få massa ogräs mellan stenarna sen efter något år… de håller sig ju sällan sådär fint som på bilderna tyvärr… lägg typ sement på ytan under… hehe då slipper ni de😃 finns säkert flera knep!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish