Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En riktig sommardag!

Hej vänner <3

Igår fick vi oss verkligen en riktig sommardag. SÅ underbart så det är inte klokt! Blir lycklig i hela själen när det är varmt ute på riktigt. Och så sol på det – såååå härligt! En sådan där dag där man bara hänger osminkad med rufsigt hår och bikini! Älskar!

Vi gjorde typ ingenting igår.. Hängde hemma bara, jag jobbade lite, drog och tränade mitt på dagen och F och barnen fick besök en stund under tiden.. Sedan blev det middag ute på altanen, barnen lekte med grannbarnen.. En dag som blev så fin i sin enkelhet! Och på kvällen tog F med Jolie på en joggingtur till affären medan jag tog ett långt, varmt bad! Kände verkligen att jag behövde det då det har varit så mycket stress, tankar och känslor nu på slutet. Vet inte ens vad det har berott på men jag har bara varit så orolig för Jason på grund av att han var sjuk så länge som han var och sedan fick plötslig hörselnedsättning bara sådär.., Och så har det bara varit mycket tankar kring Jolie nu när hon börjar bli så stor.. Oro hur allt ska bli i höst och hur hon kommer att få må framöver. Känns så läskigt att det kanske kommer att bli så att vi faktiskt får se henne må allt sämre nu ju äldre hon blir på grund av hjärtat. Men hon har ju i och för sig motbevisat allt som alla har sagt förut med så har vi tur kanske hon fortsätter må bra!? Åh, nej, det är mycket tankar ju närmre september (= hjärtkontroll) vi kommer som ni kanske förstår. Speciellt i och med att vi fick lite halvdåliga besked sist vi var där. Har en så jobbig klump i halsen och har haft hela veckan… Får alltid så när jag är stressad i perioder och det är så drygt! En ”ångestklump” kan man väl kall det!? Hoppas det går över snart.

Till lite roligare saker iallafall: 

– Idag ska jag käka middag med en av mina äldsta vänner från grundskolan! Vi har inte träffats på en evighet men det är en sådan där vän som allt alltid är som vanligt med. Kan gå ett år mellan gångerna som vi ses men när vi väl ses så är det som om ingenting någonsin har hänt. Äkta vänskap livet ut kommer vi att ha! Hon är bäst! Och F får besök av sin mormor från Finland!

– Jag har en äldre  halvsyster på min pappas sida som kommer hit i helgen. Hon bor söderut med sin familj och hennes barn är typ exakt lika gamla som mina! Också en pojke och en flicka! Så vi ska få till en träff nu i helgen när dom är här på besök och det ska bli så otroligt mysigt.

– Vi ska på minnesstund för dom omkomna i flygkraschen i helgen. Detta är ju såklart inte roligt men det känns ändå så fint och viktigt att få åka på en sådan då jag missade den som var i kyrkan i början av veckan. Satt nämligen kvar med en sovande Jolie i bilen när F och Jason sprang in.

– Vi ska pyssla på i kontoret och bygga ihop ett skåp och lite annat om vi hinner. Har fått hem så mycket fint som jag köpt dit som jag bara älskar och vill visa er!! Ska också försöka hinna att inhandla sprayfärg för att spraya om benbockarna som ska vara till skrivbordet! Bänkskivan kommer i slutet av månaden. Kommer bli så bra!

– Vi ska åka till Stockholm i slutet av kommande vecka så det planerade vi lite och bokade in igår. Blir lite jobb och lite semester med! Ser så mycket fram emot det =) Och när vi kommer hem så väntar möte med prästen om Jolies dop! Det närmar sig med stormsteg nu!

Lite bilder från igår: 

Ha en underbar fredag och helg! PUSS!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish