Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Outfit på bröllopsdagen

Inlägg innehåller annonslänk

Såhär såg jag ut i lördags! Fått så mycket frågor om toppen och den hittar ni HÄR. Kjolen är också från samma ställen men den är ett par år gammal! =) Älskar att klä mig såhär! Känner mig så fin i denna typen av kläder.

Kommentarer

  1. Veronica

    Toppen är så otroligt fin 😍 Du är jättefin du med ☺️ Får man fråga vad du har för storlek på toppen? Jag funderar på att beställa men velar lite mellan storlek XS och S ☺️

  2. Hanna M.

    Hej Gabriella!
    Alltså jag smälter när du kollar in i kameran!! vad vacker du är 😍 Först och främst måste jag berömma dig för din suveräna blogg ❤ jag själv är 29 år gammal och lusläser din blogg varje kväll efter barnen somnat. Jag tycker att dessa blogginlägg är väldigt inspirerande 👌🏻Du har den perfekta stilen och jag vill ha fler publikationer på din blogg som visar dina kläder 🙏🏻🙏🏻 Kram kram fina ❤

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss