Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Hoppas solen skiner hos er med! Vilka fina dagar vi har haft nu. Man blir ju sååå glad av solen! Jag är en riktig vädermänniska och kan bli på så bra humör när det är fint väder och tvärtom. Någon annan som är likadan!?

Jolie är så rolig nu även om det är intensivt med tandsprickningen.. Hon härmar så mycket, pratar, förstår, svarar, kommunicerar, dansar, sjunger och är bara så otroligt charmig och mysig. Är så förälskad i henne så det är inte klokt! Tänk att hon fyller två år i början på nästa år! För en stund sedan så tänkte jag att ”åh, hon fyller ju faktiskt ett år i januari” och sedan slog det mig att hon faktiskt fyller just.. TVÅ! Så sjukt att tiden går så snabbt. När Jason var 2 år och 3 månader så föddes ju Jolie och skulle jag bli gravid idag så skulle det ju bli större åldersskillnad mellan Jolie och kommande syskon. Känns så galet att tiden bara rinner mellan fingrarna sådär och speciellt när man faktiskt börjar reflektera och fundera lite.

Önskar er en härlig tisdag! Stor kram!

Jag ska starta morgonen med en dusch! Och så blir det denna fantastiska peeling från Dermalogica. Min favorit genom alla tider och man blir slät som en bebisrumpa i ansiktet. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Lollo_2

    haha ja hon är ju ett riktigt charmtroll.
    vad roligt att ni njuter fullt ut med barnen så härligt att se ! Ha en fortsatt fin sommar Gabriella /familj ♡♡ kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men sluta ;p gå och hitta på något roligt människa, det är ju trots allt sommar och härligt väder! Kram på dig

    2. D

      Hon skriver hur undebara bpda är..och det är sjukt att du lagt tid på hur mycket och vem hon skrivit om mest..En mamma favoriserar inte sina egna barn!Man Älskar dem lika mycket!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish