Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Magnetröntgen

Idag ska jag göra min magnetröntgen på min onda rygg och jag är såå nervös! Men jag hoppas och tror att det ska gå bra. Håll tummarna för mig! Har inte så mycket att skriva utan ville mest bara kika in som vanligt på morgonen. KRAM! Ha en jättefin dag!

Annons

Mitt ljus i livet! Största anledningen till varför jag blir orolig när det är något som gäller mig själv är för att jag vet att dom behöver mig och att jag är viktig för dom. Och dom är viktigast i världen för mig <3

Kommentarer

 1. Anna

  Hej! Hoppas det går bra för dig idag. Förstår din oro. Innan man fick barn tänkte man lite annorlunda. Våra tjejer är 7,5 och 10 år. Jag fick i höstas bröstcancer. Min största rädsla är att inte finnas där för barnen… jag vet att dom behöver mig! Och jag dom… Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men gud 🙁 förstår dig helt.. 🙁 Så fruktansvärt.. STOR kram till dig och du är en riktig kämpe!! <3 <3 vet inte ens vad jag ska skriva men tänker på er.. <3

 2. Emelie

  Nej men herregud så söta dina barn är. Man smälter ju när man ser dom 😍♥️

  Lycka till på röntgen och ha en fin dag♥️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss