Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nytt

Fick med mig lite hem från stan igår! Behövde verkligen en ny sminkborttagning och hade läst massor om omdömen om denna – att den skulle vara sååå bra! Jag testade och JA den tar bort allt smink vilket jag var ute efter. Så är supernöjd. Och lite fransar fick också följa med hem!

Köpte också lite nya kläder till barnen. Kunde inte låta bli när det var 20% på all rea som det redan var 50% på =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss