Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hej vänner <3

Hoppas allt är bra med er. Jag ska till läkaren nu på morgonen och sedan ska vi bara vila och vara ute i solen. Känner att jag nog behöver ännu en hemmadag då jag varit helt slut på grund av dåligt med sömn tack vare vår lilla tjej =) Hon har fyra av dom större tänderna på gång nu och dom håller precis på att gå igenom tandköttet så känner ändå att vi är inne på slutspurten nu. Längtar tills vi får bra sovrutiner igen. Allt blir så förstört när man får dåligt med sömn och så blir jag och mannen ovänner så ofta också på grund av tjafs om att han inte kommer upp för att hjälpa till bland annat =) Men snart vänder det nog! Hoppas!

Nej hörrni.. Känner mig så tömd på energi. Fick till ett träningspass igår iallafall och så blev det lite favoritgodis från Hemmakväll som tröst på kvällen. Försöker peppa mig själv med allt jag kan nu för att stå ut den här konstanta tröttheten som ligger som ett moln över oss. Har inte så mycket att skriva så tror att jag checkar ut nu för dagen så hörs vi mer nu i dagarna. Vi åker ju iväg till Stockholm för jobb nu innan helgens slut och stannar ett par dagar. Blir mysigt med en liten jobbresa i kombination med lite familjehäng. Och så ska några vänner till oss dit samtidigt, så kul!

Kram på er. Och ha en underbar fredag!

Jolies nya favoritord är fjäril och igår så flög det faktiskt in en fjäril till oss. Hon hittade den själv och var sååå glad!

Lunch igår blev sötpotatis, broccoli och blomkål i ugn med färdiga biffar från ICA och sås på pesto, fetaost och crème fraich, citron, salt =)

Barnen fick starta dagen med melon och vindruvor på golvet. Sedan väntade en heldag i solen!

Mannen tog med Jason en stund till Umelagun (utebadhus typ) så att jag fick koppla av en liten stund medan Jolie sov. Så skönt och kul för dom att få lite tid på tu man hand! Jason valde sina badbrallor själv, packade en liten väska med fika och handduk. Lilla hjärtat, han har blivit sååå stor!

Kommentarer

 1. Josefine

  Skulle inte du kunna i något inlägg tipsa om lite olika outfits när man har en gravidmage? Jag är gravid i vecka 11 snart och kommer då alltså ha en stor mage höst/vinter så hade vart så kul med lite outfits tips när det är kallare ute, e så dålig på att klä mig fint när jag är gravid nämligen, har sån dålig fantasi 😅

   1. Anna

    Förlåt, men det gör det inte alls för det stavas faktiskt crème fraîche. Herregud, att vissa bara orkar!!! 🤯

 2. Karin

  Nämen så jobbigt! Bra sömn gör verkligen hela skillnaden. Håller tummarna att det vänder nu. Heja dig som gick till gymmet ändå 👍.

 3. Linda

  Va härligt det låter, skönt att dela upp sig lite och ladda batterierna för en härlig helg. Låter som en mycket fin dag. Jag själv har sett väldigt mycket fjärilar och det verkar vara fler i år än förra året.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss