Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTrädgård

Planterat rosor

Minns ni inlägget jag skrev om trädgård?  Har börjat beta av lite på den och planterade två olika typer av rosor nu innan vår resa hemma på gården. Eller ja, F planterade faktiskt men jag var inne och handlade växterna =) Och så köpte jag en klätterros med som ska få klättra på en spalje. Kommer bli så fint. Valde först en mörk som jag tänkte hänga upp på huset men sedan bytte vi till en vit som vi ska gräva ner i marken istället. Visar resultat sen! Vi planterade också vidjehortensia och en syren! Tror det kommer bli så bra när dom fått växa på sig lite.

Nu när vi är i Stockholm så ska vi passa på att handla hem resten av växterna på listan.. Iallafall det man kan hitta såhär mitt i sommaren. Någon som har tips på en grym blomaffär som vi kan besöka under morgondagen!? =) Kommentera gärna, skulle bli såå glad! Kram!

Kommentarer

 1. Emma

  Hej finaste! Jag är sååå nyfiken på hur eran tomt etc ser ut från ett perspektiv längre ifrån! Skulle bli jätteglad för lite sådana bilder <3

 2. Mimmi

  Åk till Zetas som ligger lite utanför stan. Jättebra handelsträdgård där de har mycket och väldigt kunnig personal man kan få hjälp från. Det finns också ett mysigt café 🙂

 3. Jenny

  Blomhandeln/Trädgårdsmästeriet på Steninge slott i Märsta är grymma! Dessutom är Steninge slott en så fin utflykt med norra Stockholms godaste lunch. Var där senast idag 🙃

 4. Elin

  Ulriksdals trädgård är fantastisk. De har dessutom otroligt god mat. Vegetarisk. slottsträdgården som ligger bredvid är också värd ett besök 💜😀

 5. Elin

  Kanske zetas handelsträdgård i kungens kurva? Det var länge sen jag var där men kolla på nätet på hur det ser ut 😊

 6. Linda

  Rekommenderar Zetas handelsträdgård i Segeltorp strax söder om Stockholm! Inte jättebilligt men underbart ställe! Stort utbud av det mesta och en fantastisk visningsträdgård. Kunnig personal som du kan fråga om du blir osäker. Mycket nöjd med allt jag köpt därifrån! 😊

 7. Karin

  Zetas som ligger i Segeltorp nära Kungens kurva söder om stan tycker jag är klart mest inspirerande om man tröttnat på alla Plantagen och Blomsterlandet. De har café också och det är mysigt att bara gå runt där lite även om man inte köper nåt.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss