Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningYOUTUBE

Vi ”bygger” kontoret!

Här kommer video nummer ett (som är ett par veckor gammal men bättre sent än aldrig, haha) om hur vi börjar pyssla lite smått med kontoret. Kommer med videos framöver =) Kram!

Kommentarer

  1. D I A N A

    Åh vad kul med en video med hur ni gör om, det ger alltid lite nya ideer och jag behöver alltid nya ideer haha. Är sugen på att göra om lite men helst utan att köpa massa nytt, vill bara möblera om, förnya inom huset själv. Måste sluta med detta konsumtionssamhälle.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss