Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hemtex lanserar Little Roomies

Inlägget är i ett annonssamarbete med Hemtex

Alltså wow, wow, wow! Ni vet ju hur mycket jag älskar barnrum och nu lanserar äntligen Hemtex Little Roomies som innebär helt fantastiska saker till barnrummet! Är verkligen helt förälskad i precis ALLT. Tycker att alla mönster och färger är så ljuvliga  samtidigt som dom är lekfulla och gör att barnen tycker om dom lite extra. Hela kollektionen passar också så bra ihop och går att matcha precis som man vill.

Jag och barnen ordnade en liten myshörna med täcken, filtar och kuddar. Hur mysigt blev det inte!? Vi myste och läste sagor i säkert en timme tillsammans. Skapade sådana där minnen som man aldrig glömmer och som blir så värdefulla. Vi läser ju väldigt mycket för barnen här hemma och dom älskar det! Jason var inte alls intresserad fram tills han var två år men efter det så har intresset varit så starkt och han kan sitta med mig och läsa hur länge som helst. Jolie har alltid varit intresserad så att nu kunna sitta och läsa för båda mina små samtidigt gör mig så lycklig. Och att få se hur mycket böckerna gör för deras utveckling med talet och språket är ju helt fantastiskt. Nej, är det några stunder som jag värderar så otroligt högt så är det våra lässtunder. Dom är bland det mysigaste jag vet. Och det blev ju så himla, himla mysigt att få göra det bland alla täcken och kuddar i vår alldeles egna lilla myshörna <3

HÄR kan du se mer av Little Roomies! =)

Little Roomies släpps snart så kika in här igen nästa vecka för att inte missa det! . Allt är verkligen så otroligt fint!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Hemtex

Kommentarer

 1. Amy

  Hej!
  Jag gifter mig i februari. Har idag en förlovningsring i silver. Verkligen en billig ring, men älskar verkligen. Haft den på mig sen jag var 18 år. Vill nu ha en vigselring i vitt guld men ALLA propsar på att jag ska ta av mig min nuvarande förlovningsring och skaffa en i vitt guld ( vilket jag inte vill, då jag verkligen älskar ringen ) Summan av kardemumman, min fråga till dig är – Har du en förlovningsring i silver och vigselring i vitt guld?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Hej <3 men vad kul, grattis! Förlovningsringen är silver och den andra är vitt guld! Så har en av varje. KRAM och lycka till på er stora dag <3

  1. Camilla

   Hej, cazandra ! Kollektionen släpps inte i butik förrän på torsdag den 29. På hemsidan har det kommit ett litet för släpp på 13 artiklar men vi kommer få massa massa mer på torsdag, så kom in o titta då 😀

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss