Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

Klumpen i magen

Nu börjar den där klumpen i magen komma lite. Har gruvat mig så mycket inför september då det innebär hjärtkontroll för Jolie. Och vips så är det ju september såklart.. Hon är ju än idag inte alls påverkad av sitt hjärtfel vad vi kan se utanpå och därför blir det ju lite extra jobbigt att gå på kontrollen.. Just för att vi inte vet något alls kring vad som faktiskt försiggår i hennes kropp. Nu kommer jag nog att sitta varje dag och vänta på en kallelse till hjärtmottagningen. Och den känslan är alltid lika jobbig. Så ja, just nu så känner precis som alla andra föräldrar till hjärtebarn… Att kroppen återigen fylls med rädsla, stress och orolighet.. Man kan liksom leva ett normalt liv fram till att man vet att det börjar närma sig en kontroll igen. Nej fy.. Håll tummarna för att allt ser bra ut för vår lilla tjej. Ska försöka tänka bort detta så gott det går nu för det tar alldeles för mycket energi av mig annars.

Min älskade, söta, snälla och fina tjej! Så kär i henne. Hon är verkligen mitt allt <3

Kommentarer

 1. Nathalie

  Jag verkligen älskar din klädstil!!! Så inspirerande, du är alltid så fin! Säg till om du vill sälja lite av det du har! <3

 2. Sandra

  Känner igen känslan alldeles för väl ❤ min man sa sist ”tänk att kontrollerna är för att visa att dom håller koll. Så att inget händer. Se på dom som en chans att få bekräftat att hon mår bra” det hjälpte lite faktiskt.

 3. Jenny

  Åh varje gång du skriver om Jolies hjärtfel blir jag påmind! Man glömmer typ bort det annars, för hon verkar vara sån frisk och stark tjej! Hoppas verkligen allting ser bra ut ❤️ Med tanke på hue pigg och glad hon är så borde hon ju må bra på insidan!! Tänk positiva tankar! Största kramen till hela familjen ❤️

 4. J

  Om du behöver lite pepp så föddes min killes lillasyster med hjärtfel. Första året var sjukt kritiskt med sondmatning & ingen visste hur det skulle gå. Hon Fick pacemaker från det att hon föddes. Idag är hon 9 år och hennes hjärta har t o m börjat fungera bättre & det märks absolut ingenting på henne att hennes hjärta inte funkar som andras förutom hennes ärr 🙂

 5. Elli Coleman

  Vad ledsen jag blir när jag ser att ni äter nutella som innehåller palmolja. Det finns andra alternativ som smakar minst lika bra utan både palmolja och tillsatt socker. Proteinella heter tex en.

 6. StrongerMama

  Men usch vad hemskt det låter. Hoppas innerligt att det inte blir något dåligt besked.
  men jag kan absolut förstå din oro och klumpen i magen. Fina lilla söta tjej du har, Kram och lycka till.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss