Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Igår hann jag med en del jobb, träning och häng med vänner och barnen. När F var klar i skolan så tog han barnen och gav dom fika hemma medan jag mötte upp Tove på stan. Sedan kom även han och barnen dit och vi hängde på biblioteket, läste, pysslade och lånade lite nya böcker. Planerade också maten för hela veckan så kommer massor med roliga recept här inne inom det närmsta =)

Finns det något mina barn älskar så är det att läsa!

Och pyssla.. =)

Ett av mina bonusbarn, haha! Min Minna! <3

Bullfika! Detta är helt sockerfria bullar som typ är dom allra godaste jag har ätit. Ni kommer älska dom! Ska dela recept imorgon!

Nystädat, färska blommor och bästa känslan i att allt är på sin plats.

Tog med mig detta och åkte hem till min vän Josefin igår. Blev PH-marathon och massor med tjejsnack <3

Och hos Tove blev det många koppar kaffe. Var så trött efter en hel natt med Jolie där hon hade svårt att sova. F ska få ta över nattningarna med henne helt nu efter 1,5 år där jag har haft henne konstant och alltid tagit dom. Vi har märkt att det funkar bäst och enklast nu när F lägger henne utan att jag är i närheten och att hon vet att jag inte är hemma. Då accepterar hon att F ska lägga henne och somnar ganska direkt bredvid honom i sängen. Är jag hemma så blir det så mycket skrik, gråt, hon vill amma (trots att vi typ har slutat rätt nyligen), sliter i mig, vill gå iväg från sovrummet, gråter lite till osv. Hon vet att det fungerar på mig också och att jag oftast ger med mig. Har svårt att vara konsekvent när barnen är så pass små av någon anledning. Har alltid varit så! Är dom ledsna så blir jag ledsen också. Och då låter jag dom bestämma. Kanske inte så bra, i know. Men jag är inte mer än människa och är det någonstans jag brister i föräldraskapet så är det nog att jag inte är tillräckligt konsekvent utan att jag ger med mig på det mest. Helt klart något att jobba på..  Så det är iallafall enklast att F tar nätterna nu framöver ett tag. Hon vaknar dessutom inte alls när hennes pappa har nattat henne utan sover då hela nätterna utan problem.

Kommentarer

 1. Sumeyya Kadri

  Det där med sömnen känner jag igen, det har varit så på båda mina döttrar med. Med pappa somnar dem ganska direkt och sover dessutom hela natten, men när jag ska natta så tar det ett bra tag samt att dem sover oroligt. Så himla konstigt, men ibland är det väl så. Då får pappahjälten komma in haha 😂 😍

 2. StrongerLife

  Jag känner igen det där, jag kunde inte heller vara hemma för då fick inte pappan sova barnen. Men om jag inte var hemma så gick det kanonbra. Däremot sov de inte hela natten när pappan la de, då vaknade de som för att kolla att jag var hemma haha.

 3. Michaela

  Alltså åh även om jag inte känner dig / er så gjorde det ont i mig att se att du har tagit av vigselring! Jag har hängt med sen ni flyttade till Göteborg o fick Jason så dt känns lite som att en ” kompis” har det tufft😩 Har ni testat parterapi? Eller känns det som att det är ” försent” för lösa problemet? Bli så himla ledsen för er skull, önska att man kunde hjälpa på nåt sätt! Måste också säga att jag är så stolt över dig som visar hur det verkliga livet är för dt ju precis så livet är, upp o ner! Tack för att du delar, lycka till nu och oavsett om ni gå skilda väger eller inte så finns vi kvar o heja på dig o din fina familj!! Kram M

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åh 🙁 förstår!! <3 tack, vad snäll du är. Vi får väl se hur det går för oss med allt. Stor kram och tack så hemskt mycket. Betyder så otroligt mycket för mig!! <3

  2. Maria

   Det gör mig så ledsen med. Vi hade som löften till varandra att aldrig lämna varandra i ett bråk, aldrig somna osams och att aldrig ta av oss ringarna om vi inte har skilt oss. För mig är steget att ta av ringarna ett sätt att säga att det är över. Hur gör ni med barnen och deras påverkan av att er relation inte är bra? Barn märker så lätt att föräldrar inte är som de en gång varit 🙁

 4. Emma

  Hur gick det till när du slutade amma? Har en dotter som vägrar sluta. Ammar nu bara på kvällen o på morgonen men är så svårt att få henne att sluta. Hon är som din dotter hennes pappa får bara natta henne om jag inte är hemma. Annars gallskriker hon med tills jag går in. 😀 dessa envisa ungar 😀

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Vi trappade bara ner successivt! Hon snuttar fortfarande lite ibland men har typ knappt någon mjölk kvar 🙂 så för mig har det gått naturligt med båda barnen och vi har bara tagit det jättelugnt och dragit ner på det i bådas tempo.. Förstår dig helt! Så svårt det där.. KRAM <3

   1. Stina

    Helt ok om du inte vill svara. Men har ni dom inte på er just nu pga oanständigheterna i ert förhållande eller är ni inte nöjda med ringarna?

 5. Sandra!

  Har du läst om 25 års kris? Det är en jätte vanlig grej men pratas inte om.. den kommer i 25 års åldern (såklart) och varar olika länge och ter sig på olika sätt hos olika människor. Själv gått igenom det och det var hemskt!! Värsta perioden i mitt liv, där familjen fick ta smällen,. Bara ett tips att läsa om! Hoppas det löser sig för er! <3

 6. Johanna

  Min uppfattning är att du är en fantastiskt inkännande och lyhörd förälder. Din styrka verkar just vara att du prioriterar barnens behov och inte är så konsekvent. Du är verkligen en mamma förebild som inspirerat mig från start! KRAM

 7. Amanda

  Jag är precis likadan med mina små och ge mig! Är dem ledsna brister mitt hjärta i tusen bitar och då viker jag mig 😔 jätte dumt!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss