Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Enkel lunch

Gjorde så snabb och fräsch lunch här om dagen! Hade ett sådant här paket hemma i frysen som jag stekte ihop med sötpotatis som jag hade skalat och skurit i små bitar! Och så smulade jag över fetaost och hade oliver och körsbärstomater till. Blev så gott! =)

Annons

Kommentarer

 1. Essi

  Skulle du kunna göra ett inlägg om din träning? Hur du tränar, vilka övningar du kör, hur ofta och vad du tar för tillskott (om du gör det) tax protein, vitaminer osv? Det skulle vara såååå motiverande för du är så j*vla vacker ❤️😘😘

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Ja, det har jag! För min vän Tove 🙂 Åh, kanske kan ordna det framöver! Men googla ”gabriella joss babyshower” så finns massor med bilder iallafall så länge, kram <3

 2. Evelina

  Hur mår du? Man märker verkligen hur det skett förändringar i eran vardag! Jag hoppas ni hittar tillbaka och att allting löser sig på bästa sätt för er.
  Såg längre ner att du inte använder ringarna längre. Fick en klump i magen! Såhär troddr ju ingen att det skulle bli men livet har sina dippar och motgångar. Så är det ju 🙁 förstår om det är en privat fråga men sover ni fortfarande tillsammans eller sover ni i olika rum? Känner båda samma eller är det mer från ena eller andra? Jag hoppas allt blir bra för er. Ni är så fina, har underbara barn och ett magiskt hus! Stor kram till er ❤️

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh förstår <3 tack för din omtanke. Vi sover tillsammans alla fyra fortfarande 🙂 kram och tack för så fina ord, värmer enormt mycket!! <3

 3. Sara

  Hej Gabbi! Jag är gravid i v 6 och har börjat fundera på det här med vilka hår- och hudvårdsprodukter jag ska använda under graviditeten. Vissa verkar förespråka helt parfymfritt medan andra lever på som vanligt och använder samma schampo, deo, lotion mm som alltid. Hur tänkte du kring detta när du var gravid med Jason och Jolie?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag körde typ parfymfritt så gott jag kunde när jag hade Jason i magen och när han var bebis men med Jolie var jag inte lika noga. När hon föddes undvek jag dock parfym också under tiden som hon var som minst. KRAM <3 och stort grattis <3

 4. j

  Jag tror att det är bra att hamna i kriser och svackor. Därmed ifrågasätter man allt, sig själv och livet..
  Då kan man börja värdera hur man verkligen vill leva. Livet handlar ju inte om fina hem, perfekt familj, etc. Det handlar om att hitta sig själv och vad man trivs med, och ens barn såklart..
  Att leva ihop med någon är ju ganska tärande när man har småbarn, samtidigt nödvändigt emellanåt när man behöver avlastning. Alla säger att två barn är så enkelt etc, well jag tyckte det var en stor omställning mellan 1 till 2. Sen eftersom det har vart tufft med nr 2 för er. så är det skitsvårt att bara leva vidare och vara lycklig jämt i relationen. Saker måste få bearbetas. Jag själv tar typ 3 år för mig att bearbeta saker, jag funderar tänker, överanalyserar, scenariotänker etc. ALLT. Ibland måste man bara överleva igenom kriserna och sen blir det tydligare. Häng med din familj o dina vänner. Få perspektiv. Man är känslig som mamma, och man förändras. Ta det lugnt. och behåll din integritet, detta gäller vänner också. Man behöver inte dela med sig av allt..

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Så är det ju absolut 🙂 du har helt rätt. Tack snälla du för att du förstår och delar med dig av egna erfarenheter. Betyder så mycket för mig. Stor kram! <3 <3 och ja, du har så rätt i det du skriver!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss