Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friday

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Vill kika in och säga hej och glad fredag.

Nu bär det av mot Stockholm för min del. Ska bli så härligt. Startar dagen med ett frukostmöte och så blir det ett möte vid lunch med. Mot eftermiddagen ska jag vaxa mig och jag är SÅ nervös för jag känner typ redan smärtan i hela kroppen, haha. Men jag har ju gjort det förut så jag vet vad som väntar. Ska prova “sockring” för första gången och jag har hört så mycket gott om det. Att det inte gör lika ont, att man rycker hårstråna medhårs och att man får med alla småhår. Har någon av er provat det? Vad tyckte ni? =)

Önskar er en fin dag. Stor kram!

I onsdags var jag hemma hos min fina Lovisa på kvällen och vi babblade i flera timmar! Och så kom Hanna över också efter en stund. Så mys!

Fick ett bud från LUSH igår och barnen blev så glada. Jason älskar verkligen att bada med badbomber och jag förstår honom! Så kul när vattnet byter färg.

Igår mådde jag sjukt dåligt när jag vaknade. Ni vet när man känner att man inte ens vill kliva upp ur sängen – SÅ kände jag igår. Drog och tränade efter ett tag för att komma på bättre tankar och visst hjälpte det väl lite! Träningen är verkligen min bästa terapi.

Promenader är också så härliga just nu! Älskar höstluften.

Igår hängde vi alla fyra i en lekpark nära oss en stund. Fick jättemycket frågor om Jolies overall på insta story igår och den kommer från Lindberg! 

Igår kväll blev jag sugen på choklad och då följde barnen med. Jason fick välja sitt lördagsgodis! Han valde dock ganska mycket så han kommer inte att få äta allt =) Men ett par stycken iallafall.

Kommentarer

 1. Olivia

  Sugering är någon jag själv jobbar med. Det känns men är mer skonsamt mot huden och får med håren väldigt bra som du skriver. Lycka till 🤗

 2. Evelina

  Vet att du inte ville svara på mer av dessa frågor men tänker jag chansar och så gör du självklart det som känns bäst. På bilden här har ju fjodor fortfarande ringen på sig, men såg på en annan bild att du inte bär dina. ❤️❤️ Kram

 3. StrongerLife

  God morgon fina!
  Hoppas du får en underbar fredag, helg, resa till Stockholm och stund med lite vänner. Jag hoppas du kan koppla bort tankarna lite och bara njuta och må bra, även om det är svårt i såna här stunder.

  Det är så jobbigt när det är barn inblandat, man vill ibland TESTA att gå skilda vägar men det går inte för barnen skulle påverkas så mycket men samtidigt vore det bra för en själv, så att man kan känna efter. Efter att ha träffats så unga så kan kärlek försvinna, passion och man blir vänner, ett bra team. Finns kärlek, äkta passionerad kärlek kvar, ja kämpa! Då är det trötthet från småbarnsåldern som talar kanske. <3

  Lycka till med allt.
  Välkommen till storstaden!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss