Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

På plats

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu är jag på plats i Stockholm och sitter mellan två möten och försöker jobba bort lite. Är så otroligt trött idag då jag kom i säng strax innan midnatt och vaknade 3.40… Haha! Hoppas på att jag ska piggna till mot eftermiddagen iallafall men det tror jag.

Dagens reseoutfit: 

Hoodie: HÄR

Jacka: HÄR (halva priset just nu!)

TIghts: Aim’n Sportswear

Skor: HÄR

Hade världens mysigaste frukostmöte med finaste Stina och Matilda. Riktiga girlpower-tjejer som inspirerar mig så mycket!

Och alltså detta som står nedan! Det är SÅ sant och så tänkvärt. Viktigt att komma ihåg när livet känns lite extra jobbigt och tufft. När jag har det jobbigt så brukar det oftast kännas som om det ALLTID har känts så och som om jag har varit i känslan och situationen jämt. Men så är det inte riktigt. Så för att komma vidare ur det tuffa brukar jag ställa mig själv frågan om hur länge jag faktiskt har varit i just det jag befinner mig i. Och oftast är det ju inte mer än ett par veckor eller månader. Och det blir bättre och det blir enklare! Tiden läker kanske inte allt men den gör saker och ting enklare. Jag påminner mig ofta om orden nedan. Och jag påminner mig ofta om att jag måste släppa saker som jag inte har någon kontroll över. Allt ligger inte i ens egna händer och det är frustrerande och jobbigt men man måste också försöka acceptera det och tänka framåt för sin egna skull. Men som slutsats: man kommer vidare, det går över, allt blir enklare och bättre. Och släpp saker som du inte kan kontrollera eller göra något åt.

Kommentarer

  1. Bella

    Ja så sant! Ibland är de viktigt att få ett annat perspektiv på saker och ting, att kunna se en svår situation utifrån. Jag kan lätt låta en svår situation ta över hela mitt huvud istället för att bara backa lite och se på den utifrån istället. Ibland kanske lösningen kan vara att avdramatisera situationen! Brukar kunna hjälpa mig. All kärlek och styrka till dig Gabriella!! Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss