Gabriella Joss

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Inlägget är i ett annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Att sälja sin bostad är nog bland det största man gör i sitt liv! Det är mycket att tänka på och mycket att göra och därför är det ju så viktigt att man får hjälp av en bra mäklare och kan känna sig trygg i hela processen. När vi sålde vår bostadsrätt så var jag så pirrig och nervös och mina bästa tips till er som går i tankar kring att sälja är:

– Rätt mäklare! Hitta en mäklare som känns rätt och som får dig att känna dig trygg.

– Styling! Tycker det är SÅ viktigt med hur man stylar sitt boende inför försäljningen. Är man osäker själv så kan man ju ta kontakt med ett proffs som kan ordna det åt en.

– Ge det tid! Stressa inte och ha lite is i magen.

Visste ni förresten att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har haft Sveriges mest nöjda kunder fyra år i rad? Jag tycker att det viktigaste vid en försäljning är att man har en trygg, kunnig & personlig mäklare som kan svara på alla frågor och det man ska ha koll på vid själva försäljningen.

Klicka HÄR för att läsa mer av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings bästa tips inför försäljning

Färska blommor gör så mycket för hemmet! Perfekt för att få till en mysig känsla inför försäljning.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Som läsare känns det som att det gått så fort från att ni tittade på att köpa större annat hus och verkade hur lyckliga som helst till att ni nu ser över att sälja ert hus och köpa lägenheter. Tyvärr tror jag att ni skulle behöva så mycket mer avlastning och bara få en chans att vara ni utan era barn för småbarnsåren är inte lätta för någon och tids nog kommer tiden ikapp och det är då man kanske tyvärr inser att man inte har varandra längre utan bara ett pyssel om vardagen. Otroligt tråkigt men kanske sent att rädda nu men stort tips är verkligen ta all hjälp ni kan och skaffa barnvakt eller något för stt kunna pka iväg och vara själva med isf 1 gång i månaden. Lycka till! Kikar in här med hämta mellanrum men är rädd att det plötsligt ska vara en stel bild med texten vi ska skilja oss 😥

 2. Sophia

  Hej! Jag har följt din blogg ett par år och tänker bara säga att tänkt efter riktigt noga. Jag var tillsammans i 17 år med min kille – vi separerade för cirka 1,5 år sedan mest mitt initiativ. Mina barn är 8 och 5. Det absolut värsta för mig är att mista halva barnens liv, Jag tänker på dig och hur mkt du älskar dina barn. Det har varit tufft för den minsta att skifta hem, han lider så mkt av att inte ha oss ihop. Den äldsta förstår ju lite mer men har fått magkatarr. Många jag känner njuter av egentid och säger att det blir bättre med tiden, men nej det blir inte bättre för det. Jag lider och de lider. Jag ångrar att jag inte väntade tills båda barnen var lite större. Jag och mitt ex. kan fock prata, vi esse ibland med barnen osv. Men det är så svårt ❤️ Vi gick också i familjerådgivning ett par år och det blev bättre – men efterhand behövde jag ngt mer. Men jag vet inte om det var värt det. Bara ni kan vara vänner efteråt men det blir svårt om någon träffar en ny snabbt. Ta hand om dig och tack för en fin blogg . Kram från Sophia

 3. Cc

  Hej! Måste bara fråga dig o du färgar fåret själv och i så fall vilken färg använder du. Du är altid så fin och älskar ditt hår. Många styrkekramar till dig

 4. Johanna

  En bra mäklare har ofta kontakt med stylist som kan ge tips gratis (och sen dyrt om man anlitar dem och inte fixar allt själv). Vi sålde en likadan lägenhet som grannen. Deras fult styla, vår fin. Prisskillnaden? 100.000kr mer för oss och då sålde vi samma vecka och lägenheterna är helt likvärdiga.

stats