Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skor från Ellos

Inlägget är i ett annonssamarbete med Ellos

Ellos har så mycket fina skor inne nu från märket Agnes Cecilia. Dessa som ni ser här nedan tycker jag är SÅ fina. Älskar dom! Dom är dessutom jättesköna att ha på sig. Tycker att dom passar till typ alla kläder just för att dom är så enkla men ändå har dom ju det lilla extra i modellen och dom rosa detaljerna. Alla tummar upp.

Ni hittar skorna HÄR.

Visst är dom snygga!? =)

Här är några fler favoriter: 

Höga stövlar – HÄR

Svarta med klack – HÄR

Sneakers ormskinn – HÄR

Svarta sneakers – HÄR

Med koden 405438 så får ni just nu 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 30/9 och gäller på ordinarie priser.  Hur bra!? Passa på att klicka hem era favoriter =) Klicka HÄR för att komma till Ellos. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Ellos

Kommentarer

  1. Caroline

    Såå snygga stövlar!! Tycker du ha så bra stil o undrar om du kanske kan tipsa om snygga byxor o dom ska vara sköna o lite enkla som man kan ha till vardags😅😍

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss