Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår bra här hemma och jag ska hinna med ett jobb med ACO idag som jag har stressat över hela veckan, haha.. Hatar när jag har saker som jag behöver få gjorda men vägrar att ta tag i det för att jag har noll inspiration kring hur jag ska lägga upp det. Men nu tror jag att jag är redo för att vara kreativ och fota lite. Och så ska jag vara mammaledig med Jolie, träna och bara ta det lugnt. Funderar på att prova något gott raw-recept! Hatar ju att baka men rawfoodbollar och sådant går ju så snabbt att slänga ihop + att det är svårare att hitta sådana alternativ i butik. Annars föredrar jag nästan att köpa bullar och sådant inne på ICA =)

Nu ska jag starta dagen på riktigt. KRAM!

Invigde dessa fina träningskläder igår! Helt förälskad i färgen (om man kan bli det i en färg, haha). Men visst är dom himla snygga!? Jag lever ju typ i tights nu, finns inget skönare. Tar verkligen emot när jag måste ta på mig vanliga byxor, haha. 

Jag har ett favorit-torrschampo från Batiste men ska testa dessa nu och hoppas att dom funkar på mitt hår. Behöver verkligen använda torrschampo varje dag då jag svettas på gymmet och så blir det fett direkt.. Och det känns ju inte jättebra att tvätta håret varje dag! Vad använder ni andra för torrschampo? Jag har testat så många nu på slutet!

Har en period där jag älskar kvarg just nu! Så gott och snabbt mellis! Gillar denna och den med blåbärssmak mest, mums.

Kommentarer

 1. Anna

  Löwengrips torrschampo är i en klass för sig, testat många men finns inget som både tar fett, känns fräscht och luktar så gott som det! Kostar lite mer men återgår alltid till det ändå. Jag köper den som luktar kola. Finns ett som heter light också, det är inte lika bra tycker jag 😅

 2. Helen

  Jag föredrar Aussies torrschampoo före Batistes, dock är knepet för oss som svettas i hårbotten på gymmet att föna håret efter träningen med en liten puff torrschampoo i. Håller sig perfekt o jag tvättar mitt var 3e dag som vanligt! Du behöver inte använda lika mycket torrschampoo, plus att svetten torkas bort (ångast, stelnar jag vet inte, men bort försvinner det) och gör inte håret tungt och flottigt.

 3. Linda

  Batiste kör jag på just nu älskar deras torrschampo för blont hår! Tränar också flera dagar i v och kan inte tvätta det varje gång slitet för mycket 😉 testat måååånga olika torrschampo genom åren men just detta från batiste är just nu topp 1 på min lista blev förvånad då det är så prisvärt!
  Tack för en inspirerande blogg och instagram blir så pepp av att läsa inne hos dig💞

 4. Annie

  Tips! Disp har ett jättebra torrschampo som dessutom är anpassat för oss med mörkt hår. Man slipper vara orolig för att se vithårig ut.

 5. E

  Hej fina! Har ni införskaffat vinterkläder till barnen än? Sitter och funderar på om man ska köra jacka + täckbyxor eller overall till vår 4 åring. Hur kommer dina barn gå klädda i vinter?

  1. gabriellajoss

   Ja, det har vi!! Blir Reima och Lindberg och jag har faktiskt köpt både och! Tänkte ha det ena hemma och det andra på förskolan! 🙂 får se vilket som blir mest lämpligt var..Kommer inlägg om detta! KRAM <3

 6. M

  På mitt tjocka hår funkar Aussie boost me up torrschampo bäst! Syns inget pulver som det lätt blir av Batiste och håret känns verkligen rent efteråt.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss