Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Tre skönhetsfavoriter just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

– Älskar denna rengöring från Vichy! Har ju tidigare använt mig av Dermalogica på precis allt men denna är SÅ prisvärd och tar verkligen bort allt smink i ansiktet. Tycker det är så skönt när man känner sig så ren direkt och att man knappt behöver använda något ansiktsvatten för att få bort alla sminkrester som jag upplever att jag har kvar i ansiktet. Så denna nedan är verkligen ett supertips! Du hittar den HÄR.

– Som jag skrev imorse så är jag på jakt efter det perfekta torrschampot och detta nedan är verkligen grymt! Men jag fortsätter ändå att prova mig fram för att se om jag hittar något som Och precis som rengöringen så är det också sjukt prisvärt! Jag använder helst det som är till för mörkt hår  då det är lite mörka pigment i. Perfekt om han är lite utväxt exempelvis. Du hittar det HÄR.

– Denna ansiktsmask är GRYM! Har använt den så länge jag kan minnas. Typ innan jag blev gravid första gången. Så behaglig på huden och jättebra om man har lite finnar eller så. Stort tips! Ni hittar den hos LUSH!

Kommentarer

  1. Ylva

    Torrschampot från Lernberger & Stafsing är sååå bra. Ger mycket volym och trollar bort det feta utan att se vitt ut i hårbotten. Tips 😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss