Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Vem av er är den bestämda i förhållandet? 

Det är nog jag i vår relation till varandra. När det kommer till barnen så är F mycket mer konsekvent. Jag är sämst på det och ger alltid med mig efter barnens vilja. Så vi båda är nog rätt bestämda förutom att han är mer bestämd mot barnen och jag mot honom, haha..

Vad tycker du om folk som kommer fram till dig på stan? 

Tycker det är sjuuuukt kul!! Älskar när ni kommer fram och säger hej. Ni är så fina allihop och jag blir alltid lika glad. Och så kan jag bli blyg också men jag är alltid trevlig och glad så kom mer än gärna fram om ni ser mig =)

Hur fördelar ni ekonomin?

Vi har allt tillsammans. Så alla våra konton är gemensamma och vi har två kort till samma konton. Vi sparar mycket och på olika vis till både oss själva och barnen. Men vi har allt gemensamt. Är man tillsammans och har barn ihop så har jag svårt för ”ditt” och ”mitt” tror jag. I vårt fall hade det iallafall känts konstigt då vi ändå varit tillsammans så länge och delar på allt annat.

Är du kärleksfull av dig? 

Ja! Jätte! Älskar kärlek =) Och dom jag bryr mig mycket om känner såklart av det. Tycker jag om någon så visar jag det och jag är sjukt omtänksam om mina nära också, alltid.

Om du är ledsen – vad gör dig glad igen då? 

CHOKLAD! Funkar fasiken alltid =) Och mina barn gör mig också alltid, alltid glad. Dom får mig typ alltid att le med sina roliga tankar och saker som dom har för sig. Mina älsklingar!

Hur många kilon har du gått upp under dina graviditeter? 

14 kg tror jag med båda barnen!

Har du ångrat någon gång att du började blogga? 

Nej, aldrig någonsin. Bloggen är en så stor del av mig och den jag är och har varit. Finns absolut inget negativt med att blogga förutom att man kan få en del hat men det är jag så van vid så jag ser bara förbi det. Så tacksam för min blogg, er och allt jag har fått tack vare att jag började skriva och dela med mig av mitt liv.

Skulle du kunna tänka dig att flytta till lägenhet igen? 

Ja, absolut! Skulle inte vilja bo själv i hus exempelvis tror jag. Men jag bor nog allra helst i hus om jag får bestämma. Älskar huslivet! Framförallt för barnens skull och känslan under somrarna när man bara kan springa in och ut. Den är magisk.

Tycker du att det känns som att folk tjuvlyssnar när du exempelvis är ute och fikar med en kompis? 

HAHA JA! Aaaaaalltid. Samma sak om jag åker buss och pratar i telefon eller liknande. Försöker att inte prata om för privata saker på offentliga platser för man vet ju aldrig vem som faktiskt hör. Jag kanske är paranoid och knäpp men har varit med om så konstiga saker så det är ju dumt att ta risker, haha.

Ska du inte ta körkort?

Jooooo, jag ska göra det! Ska ha det i början av nästa år hade jag tänkt! Börjar på riktigt känna ett behov av det vilket jag inte har gjort tidigare.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 

Nä, kanske inte kärlek men stort intresse vid första ögonkastet! =)

Har du alltid smink när du tränar? Svettas du inte bort det? 

Haha, ja jag har alltid smink på gymmet! Sminkar mig varje morgon direkt när jag har vaknat innan frukosten för annars blir det inte gjort alls och jag trivs ändå bäst när jag har lite concealer, solpuder, sätter på fransar och har lite läppstift. Men nej, det gör jag inte. Klart jag svettas mycket när jag tränar men jag är rätt fräsch direkt efter träningen hur konstigt det än låter. Ge mig fem minuter efter ett träningspass så syns det typ knappt att jag har tränat mer än lite glow i ansiktet? Så konstigt det där då ex. F verkligen MÅSTE duscha efter träning.. Han svettas så mycket och det går liksom inte bort. Men för mig går det över och jag blir ”som vanligt” igen efter även ett hårt och svettigt pass. Väldigt skönt. Luktar aldrig illa eller så heller =) F säger att han har känt mig lukta svett en gång under våra tio år tillsammans och det var efter förlossningen med Jason. Så ja, det funkar bra med smink på gymmet och jag duschar oftast aldrig direkt efter heller. Duschar inte ens kroppen varje dag för det behövs inte. Typ varannan! Och så kör jag håret var tredje ungefär.

Kommentarer

  1. Lovisa

    Hej fina! Detta hör inte till inlägget, men undrar vilken modell du brukar köra på, på dina aimn tights (vanliga långa eller 7/8)?💖

  2. Sofia

    känner verkligen också samma ang körkort. är ensam med 2 barn i samma åldrar som jason & jolie, & det är typ den här veckan som jag känner att jag verkligen BEHÖVER det eller en privatchaufför 🤔 blir en utmaning bara att storhandla mat, trots att jag bor mitt emot ica 😂 & att gå 15 min till/från dagis i spöregn kl 7 på morgonen är inte heller jättenice haha!

  3. Linnea

    Tänker på dusch efter träningen där. Har en kompis som tränar nästan varje dag och säger som du att hon inte luktar och därför inte duschar efter träningen. Men jag kan säga att hon visst luktar, och ganska mycket faktiskt. Har dock aldrig vågat säga något då jag inte vill göra henne ledsen. Och antar att ingen annan vågat säga något heller. Hemskt men sant tyvärr.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss