Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag och helg

Hej fina och god morgon <3

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra här hemma och det känns sååå skönt att vi har lediga dagar framför oss.

Har inte så mycket att skriva men önskar er världens bästa fredag och helg! KRAM!

Alltså kolla så fin!! Har helt glömt bort att visa er denna bild! I onsdags följde jag med min fina vän Hanna som ska gifta sig till sommaren. Åååååh vad jag blev kär i kärleken av att se henne prova alla klänningar!

Köpte denna igår! Skulle plåta för ett jobb och ska till frisören på måndag så mitt hår är inte det snyggaste just nu precis innan.. Iallafall så är denna sååå perfekt när man har lite utväxt som man vill dämpa ner eller bara vill fräscha upp håret lite. Tänkte faktiskt köpa en spray men hon som jobbade i butiken övertalade mig om att denna är grym! Så jag testade en skugga denna gång och ÄLSKAR den!

Under torsdagskvällen köpte jag med mig massor av choklad och åkte hem till Tove där vi myste framför Bonde söker fru! Vi båda älskar det programmet, haha.

Alltså min älskade, älskade Jolie! Så klok och vacker. Hon är så bra på att lyssna och förstå: Säger man exempelvis ”nu måste du hålla mamma/pappa i handen för att det är massor med bilar här” så förstår hon liksom det och gör som man säger? Tycker det är så häftigt när hon trots allt ändå är så pass liten fortfarande.

Tipsade på instagram men måste tipsa här också! Alltså en av mina bästa snabbmaträtter som våra barn älskar är Ikeas egna grönsaksbollar + sötpotatis, morot och broccoli i ugnen och pestosås! I såsen har vi bara pesto, crème fraich, salt, citron, riven parmesan och basilika. Barnen äter så bra!

Igår var jag helt död när det var dags att lägga barnen. Hade play doh över hela ärmarna på tröjan (se bild, haha), byxorna och ryggen.. Hade mat i håret och var bara helt slutkörd. Underbar känsla när dom väl somnar och man bara kan andas ut för en stund och vara för sig själv. Ni som har barn vet ju hur slut man kan vara efter en heldag med sina små =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss