Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snyggaste träningskläderna

I annonssamarbete med Stronger

Just nu får ni 20% hos Stronger med koden gabriella20 =) Dom har precis släppt en ny kollektion också som är såååå fin! Spana in den! Älskar deras kläder och hur dom kombinerar snyggt och bekvämt. Stor tumme upp för att alla tights är squat proof också!

Ni kommer direkt till deras hemsida HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss