Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vi ska separera

Jag vill skriva detta för att ni ska veta varför jag kommer att vara lite mer frånvarande nu denna vecka. Ska göra mitt bästa att uppdatera som vanligt men just nu kommer detta att ta en del tid då vi ska sälja huset, skaffa nya boenden och göra det allra bästa för våra barn. Vill tacka er alla för omtanken och kärleken som jag har fått av er gällande allt detta. Jag kommer inte att skriva mer om detta eller kommentera något mer kring vår skilsmässa. Jag kommer inte heller att svara på några frågor och jag stänger ner kommentarsfältet för en stund från och med idag. Men nu vet ni hur det ligger till iallafall.

Stor kram och ta hand om er <3

Kommentarer

 1. M

  Alltså jag är så imponerad över hur stark du är igenom er situation. Du verkar ju hur lugn som helst. En fråga bara. Svara på den om du vill annars så strunta iden. Var det ett gemensamt beslut i grunden eller var det någon som ”ville” skiljas mer än den andra? Sitter själv i nybyggt hus med två små barn. Det är tufft och min man har också lyft ämnet separation och jag bara blev helt förstörd för jag tyckte verkligen inte att vi var där. Vi valde att kämpa på ihop. Livet skulle bli tufft ensamstående med ingen direkt avlastning och vi älskar ju fortfarande varandra så sjukt mycket. Efter några tuffa månader har vi växt mycket i varandras ögon och jag håller tummarna för att vi ska fixa detta. Så med tanke på hur det kändes för mig att gå igenom något så svårt så är jag bara så imponerad över både dig och F. ❤️

  1. gabriellajoss

   Men tack snälla, snälla du!! Förstår helt <3 hoppas att allt löser sig för dig och för er. Skickar massor med kramar!! <3 och tack igen.

 2. Maja F

  Hej, hur har barnen tagit allt som händer just nu, kan du göra ett blogginlägg när du orkar och om du vill? ❤️Sköt om dig, kram❤️

 3. Matilda

  Hoppas både du och F får komma till ro i er nya situation så snart som möjligt. Så otroligt starkt av er att se vad som faktiskt blir bäst för er. Jag hoppas och tror att ni kommer kunna ha ett gott samarbete kring barnen då ni verkar vara så fina föräldrar båda två som alltid ser till deras bästa. All lycka till, både till dig och F. Och en massa kramar till er i den tuffa tid ni nu har framför er!

 4. Anna

  Fick en klump i magen när jag läste detta inlägg för jag känner såååå igen mig och är i samma situation just nu. Det är skittufft MEN jag är stark i mig själv och vet vad jag klarar av så det är en liten hjälp. Jag hoppas du också vet vad du klarar av och du verkar vara en stark och smart tjej så du kommer nog hitta styrkan och fixa detta även om det är jobbigt! Kram

 5. Sandra

  Åhh fina Gabriella har följt dig innan du blev ”känd”, innan du bytte blogg portal och innan du blev gravid, har alltså varit med från allra första början. Det var sjukt längesen jag kommenterade något sist, säkert något år sedan haha…😬 Men ditt inlägg rörde mig verkligen, har alltid beundrats av dig o tyckt att du är en underbar människa som lever drömlivet med din dröm kille. Er kärlek till varandra, hundarna och barnen fick mig att tro på äkta kärlek o tänkte alltid att om ni håller ihop är det ett bevis på att kärlek existerar. Jag lider verkligen med er att det var tvunget att sluta så som det gjorde och antar att det är ett av dem tuffaste besluten som det finns att ta men det är ju den sista utvägen tyvärr ☹️ Fast trots allting tycker jag du är en otroligt stark kvinna och är helt säker på att allting kommer lösa sig tillslut, oavsett om ni på något mirakel vis hittar tillbaka till varandra eller om du hittar någon annan är jag garanterad att du kommer bli lycklig igenom uppleva samma känslor. Och det hoppas jag verkligen för du förtjänar det bästa, kommer aldrig sluta följa dig och ditt liv, du är bäst!!! ❤️

  1. gabriellajoss

   Men åh vad fint skrivet, tack snälla du. Ja ibland blir inte livet som man har tänkt sig men det kan bli himla bra ändå! <3 Skickar största kramen till dig och du är också bäst!! <3

 6. StrongerLife

  Jag beklagar det så mycket Gabbi. Det är inte den utvägen man helst vill ta men kanske det är mening att ni ska gå era egna vägar för att sprida ut era vingar på ett annat sätt. Som vänner, som bra team men det kanske väntar något nytt för dig i livet. Jag tror på att allt har en mening, jag litar på att livet ger oss de rätta vägarna, även om de är otroligt tuffa ibland. Stor kram till dig, till er och jag är övertygad om att du kommer att klara det bra. Kanske kommer att vara tufft ibland men du kommer att komma ur det här starkare än någonsin. Bästa fina du, lider lite med dig ändå, är ledsen för er skull men det kommer att gå bra. 🙏🏽

 7. Emma

  Nej men vad tråkigt! Hoppas det löser sig bra med allt! Tror också att ni är sådana vettiga människor att era barn inte kommer komma ikläm och att de kommer få det toppen i det nya som väntar! Vill bara skicka en stor kram ❤️

 8. Therese

  Så sorgligt 😞
  Det är det alltid vid en separation oavsett vad eller varför. Man har ju ändå tänkt leva ett liv ihop. Kram till er båda ❤️

 9. Sara

  Vill bara skicka massor av kärlek till er! Jag förstår att ni har det tufft nu… men allt kommer att bli bra! Annorlunda men bra ❤
  Kram!

 10. M

  Usch vad tungt att läsa 😪. Sorgligt att behöva sälja nybyggt hus och flytta med barnen igen och självklart att separera från sin kärlek. Jag hoppas att ni ändå kan komma ur detta starka. Det måste vara jättetufft för er och särskilt med tanke på barnen. Styrkekram ❤️

 11. C

  Fy vad tungt, hoppades verkligen på er men ni vet allra bäst vad som är bäst för er. Hoppas detta går så smidigt som det bara går och att du får tid att läka. Störata kramarna till dig, du fixar detta.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss