Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fina, fina ni.

Alltså livet hörrni. Det händer hela tiden. Har pendlat så mycket i mina känslor senaste dagarna och dygnet. Har gråtit så otroligt mycket men jag känner mig också stark i mig själv och redo för att ta tag i mitt alldeles egna liv. Tanken var egentligen att jag skulle åka till Stockholm nu imorgon men idag får vi istället besök av mäklare och imorgon ska huset fotograferas. Imorgon väntar också en lägenhetsvisning. En lägenhet som jag har fastnat för extremt mycket och som jag har kollat på en gång förut. Tror att den kommer att vara perfekt för mig och barnen så jag hoppas faktiskt att den ska bli min.

Jag tycker att mycket är jobbigt just nu. Har skitsvårt att äta men försöker trycka i mig allt som lätt går ner för att inte tappa vikt. Blir en del kvarg och gainer.. Så svårt att tugga och svälja, blir nästan som att maten inte kommer ner utan bara vill komma tillbaka upp direkt… Längtar tills jag får känna frid och ro i hela mig själv igen. Det är verkligen min målbild just nu. Försöker fylla mig själv med styrka och kärlek. Försöker komma ihåg vem jag är och vad jag klarar av. Men nej, just nu är allt riktigt jäkla tufft. Och jag vet att det väntar en tuff period. Men jag kommer att komma ut ur det tuffa och bli lyckligare och starkare igen på andra sidan.

Ja, som ni ser. Försöker fylla hela mig med pepp just nu. Peppig musik, bra samtal med vänner, läsa, skratta.. Och samtidigt också försöka tillåta mig själv att känna och vara sann mot mig själv. Är det något som är viktigt i livet så är det faktiskt just att vara just det. Man är sin egna bästa vän och är det någon man ska ha med sig hela sitt liv så är det just sig själv. Den relationen är så viktig.

Önskar er en jättefin dag. Och jag vill från botten av mitt hjärta tacka er alla som lämnar vänliga ord, stöttar, delar erfarenheter och bara bjuder in i sina egna tidigare år. Jag blir stark av er. Har suttit i tårar av er mail, kommentarer, varma ord, pepp, stöd.. Ni är verkligen som ett stort, stort tjejgäng. Ett gäng på flera tusentals tjejer som bara fyller mig med så jäkla mycket pepp och värme. Som får mig att tro på mig själv och känna mig stärkt. Ni har varit med mig genom alla skeden i livet. Genom flytt, jobb, kärlek, sorg, graviditeter, känslor, tankar, förlossningar, föräldraskap, lycka, gråt, irritation. Ni har fått se mig stark, sårbar, smart och korkad. Det känns som att så många av er känner mig så väl utan att ens egentligen ha träffat mig. Så återigen – massor med kärlek till er alla. Så tacksam att jag får ha er och att ni är en så stor och betydelsefull del av mitt liv. KRAM <3

Och så dessa två då. Mina älskade ungar som ger mig drivet i precis allt jag gör. Så glad över att jag får vara deras mamma och också över att dom har världens bästa pappa. Jag är så trygg i att allt kommer att bli bra på något vis.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss