Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej livet

Och hej fina ni!

Wow, vad ni är fantastiska. Har fått så otroligt mycket stöd. Så mycket mer än vad jag någonsin trodde. Blir så berörd och tacksam över allt ert engagemang i mig, oss och vår situation just nu. Jag älskar er så otroligt mycket och vi är verkligen som en stor familj här inne. Så tacksam för ER <3

Livet rullar på i 110 just nu och jag känner mig faktiskt glad… Konstigt nog. Det känns bra. Jag känner mig stark och tar tag i allt jag behöver. En snabb uppdatering från nuet är att jag har två lägenheter i stan på gång och en av dom SKA bli min. Finns inga andra alternativ då jag verkligen fallit totalt för dom båda. Huset är fotat, alla papper är påskrivna och det mesta börjar falla på plats. Och allt är liksom bara… bra? Klart att det är mycket tuffa och jobbiga känslor mitt i allt detta och jag hade till och med svårt att äta för ett par dagar. Men ja, jag har vänt på situationen och ser det som en nystart för oss båda. Det slog mig från ingenstans att det inte finns något tvång på att vara ledsen genom en hel skilsmässa. Jag får göra det på mitt egna sätt som känns rätt för just mig. Och allt känns ärligt talat faktiskt väldigt bra. Men ja, som jag har skrivit har det ju varit en del tårar med tidigare. Efter såhär många år är det ju inte konstigt att det blir så. Men det var faktiskt tuffare innan vi faktiskt kom fram till vårt beslut. När det var taget började allt lätta sakta men säkert och kännas enklare.

Önskar er en underbar dag. STOR kram! Och återigen stort, stort tack för att ni är så snälla alltid.

Igår morse kom dom och fotade huset och bilderna blev helt fantastiska. Säger till när annonsen finns uppe på Hemnet såklart.

Piffade under hela tisdagskvällen, köpte ny badrumsmatta och lite färska blommor. Det gör ju så mycket för känslan!

Och i tisdags kikade jag på lägenhet igen! Nu ska jag bara kolla in den andra jag är sugen på och köpa en av dom =) Inflytt blir nog i början av december. Ska bli väldigt skönt att bo i stan och speciellt nu när jag inte har körkort ännu. Det ska jag dock ta snarast som jag skrev. Idag har jag synundersökning inbokad.

Har testat massor med nya övningar på gymmet och känner mig så stark i kroppen just nu. Bästa känslan!

Igår bytte vi av med barnen ett par gånger och mot kvällen så åkte jag till gymmet och mötte sedan upp en av mina äldsta vänner för middag och massoooor med tjejsnack.

Så gott! Kunde dock inte hålla mig från att äta medan jag väntade på henne heller så köpte en påse smash och tryckte i mig som förrätt, haha.

Kom hem sent igår och satte mig med lite jobb innan jag gick och la mig. Passar förresten på att räta ut lite frågetecken nu också.. Kommer inte skriva något privat men klart att ni ska få lite svar på ”ytan” eller vad man ska säga. Dom vanligaste frågorna jag får just nu:

Är ni ovänner? 

NEJ! Vi är så långt ifrån ovänner som man kan komma.

Bor ni ihop? 

Ja, just nu så gör vi det. Men vi lär flytta isär rätt snart.

Hur ska ni göra med barnen?

Vi kommer köra 2-2-3 tror jag till att börja med men just nu hjälps vi åt med allting och pusslar ihop vardagen så att båda ska få ordning på sitt. Så vi planerar kvällen innan hur vi ska lägga upp dagen och så byter vi av efter dom tiderna.

Hur har barnen tagit det? Hur sköter ni det snyggt gällande just barnen?

Jolie förstår ju inte än men Jason frågar mycket om var vi ska flytta, om vi ska ta med oss våra saker till våra nya hus osv. Vi tjafsar och bråkar typ ingenting utan har väldigt bra dialog för barnens skull. Är ärligt talat imponerad över hur bra vi skött detta såhär långt och det ska vi fortsätta att göra med. Våra barn är ju vårt huvudfokus och jag kommer för alltid vara tacksam över att mina barn har världens mest fantastiska pappa. Kommer aldrig vara orolig för något när han har dom och jag vet att han känner samma sak. Vi är världens bästa föräldrateam och kompletterar varandra så bra, och det kommer vi att fortsätta göra för all framtid. Så trygg och bra känsla.

Hur känns det att sälja huset? Varför bor du inte kvar själv? Vill du bygga nytt igen i framtiden? 

Det känns såklart sorgligt att sälja något man jobbat hårt för men det är också en lättnad nu när vi väl har bestämt oss för at skilja oss. Längtar tills det är sålt och allt är klart. Jag tänkte faktiskt köpa loss huset först men sedan kände jag bara att nääää… Det är för stort och jag har tummen mitt i handen. Kan inte göra något själv här och ett hus kräver mycket jobb! Och jag vill bo mer centralt också som det känns just nu. Om jag vill bygga nytt i framtiden? Ja, det vill jag verkligen! Om jag träffar rätt person någon gång i framtiden i så fall. Kommer nog inte vilja bygga eller bo i hus själv med bara barnen. Men det är inget jag stressar över eller tänker på just nu. Vi får se vad framtiden ger. Jag är trots allt bara 24 år gammal och har hela livet framför mig.

Du verkar så glad och positiv fast ni separerar, varför? 

För att det känns bra och rätt att vi står där vi gör just nu. Och jag är en positiv människa. Jag försöker alltid se det positiva i en situation och möjligheterna i det hela. Jag avser alltid tid till att vara ledsen/arg/osv men skulle aldrig låta det kontrollera mig eller ta över mitt liv.

Lite pepp till mig själv och till er med! Kom ihåg att du formar och skapar ditt egna liv precis här och nu. Allt handlar om din egna inställning och hur du väljer att se på saker och tänka kring situationer. Trivs du inte, förändra något. Trivs du – njut! Man behöver inte göra saker för att man känner att man måste, man behöver inte lyssna på vad alla andra tänker och tycker, man behöver inte övertänka saker som egentligen känns självklara. Lyssna på ditt hjärta och din magkänsla. Följ dina drömmar, våga tro på det som känns rätt.. Känns det rätt så är det rätt. Man har bara ett liv och det är helt fantastiskt. Våga leva det till fullo och lev det precis just som DU vill. Fyll det med saker som gör dig lycklig, glad, pirrig i magen, förväntansfull, kär, sprudlande, stark och fridfull. Alla andra har ett helt eget liv att forma.. Så skit i allas åsikter om vad just du borde göra med ditt. Det vet du bäst själv. Så var alltid sann mot dig själv och lyssna alltid inåt istället för tvärtom.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish