Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt hår

Igår var jag hos bästa Amanda och Matilda på FORMA och fick fint hår. Älskar verkligen salongen och är så stolt över dessa två powerbrudar som bara kör sitt egna race. Blir alltid så peppad och inspirerad när jag fått hänga med dom =)

Umeås mysigaste salong har mina fina vänner också. Älskar att det är en sådan avslappnad hemmakänsla! Visst blev mitt hår superfint förresten!?

Gled runt i skor och tights från nelly + en gammal topp från H&M igår.

Hängde med min underbara Jolie hela eftermiddagen och sedan hämtade vi Jason på förskolan. Tove kom över en sväng och hjälpte mig med lite jobb också.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss