Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Vinterjacka

Inlägget innehåller annonslänkar

Vi har haft så otroligt kallt i Umeå nu på senaste. Alltså verkligen RIKTIGT kallt. Så denna jacka landade i brevlådan i lagom tid. Jag har storlek XS på min men den känns ändå väldigt stor. Ni hittar den HÄR. Och skorna finns HÄR .

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss