Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fokus just nu

Hej vänner <3

Hoppas ni har haft en fantastisk helg. Det har vi. Mycket känslor dock och blandade sådana men allt rullar på och funkar.Det är mycket att göra och tänka på hela tiden så jag håller mig rätt sysselsatt dom stunderna det känns tufft. Idag har jag massor att göra och det kommer bland annat hit någon som ska göra en energideklaration på huset.. Och så ska jag jobba, gå på en lägenhetsvisning och ta hand om kidsen.  Under helgen har jag för övrigt hunnit med en hel del:

– Storhandlat på nätet. Är ju utan bil just nu, hehe.. Det känns som ett helt nytt liv och det är konstigt. Man är ju så himla van! Men det känns bra också, det funkar ändå. Man får tänka lite annorlunda bara.

– Bokat in allt för körkort! Jag och Tove gick ju och gjorde synundersökningen i torsdags och jag fick nästan inte godkänt. Skäms över hur dåligt jag ser! Men jag klarade det precis för att slippa köra med glasögon så det var ju tur. Lär dock ha det ändå när jag kör för säkerhets skull. Men ja, nu är alla lektioner spikade och klara. Jag kommer att köra intensivt så hoppas på att jag ska ha det nu i slutet av året eller början av nästa år. Jag är så målmedveten när jag väl har bestämt mig och jag ser såklart största målet framför mig som helt klart är drömbilen.

– Bokat in bankmöte för att dela upp ekonomin lite närmre.

– Bokat in nytt cellprov. Dom fick ju inte tag i tillräckligt mycket sist dom gjorde ett på mig så måste tillbaka igen.

– Börjat styra upp Jasons kalas. Han fyller ju fyra år snart så alla presenter är beställda och ett datum är satt. Nu ska jag bara bjuda in vännerna och börja planera kring fika och sådant.

– Ställt barnen i kö på ny förskola som jag tror kommer passa jättebra och ligger centralt.

– Hunnit med två pass med fina vänner på gymmet och kört två pass själv också. Kände mig så otroligt stark i helgen! Kanske har mycket inom mig som behövde komma ut. Älskar att lyfta vikter när jag har mycket känslor, det är bästa terapin.

– Skrivit på skilsmässopapper och skickat in. Får typ en klump i magen när jag skriver det men det känns ändå rätt. Vi är mer än redo för det. Men det är nytt, ovant och konstigt – såklart!

– Fixat med massor av fakturor och lite jobb. Så skönt att ha det gjort.

– Ordnat med städ och tvätt så nu är allt rent och fräscht. Måste dock städa ur förrådet inför visningen av huset då jag bara proppat in miljoner saker där.. Var jag ska lägga det är en annan fråga men jag hittar säkert på något.

– Har hunnit träffa både vänner och min lillebror. Så mys!

– Fått upp vårt hus på Hemnet med hjälp av vår fantastiska mäklare. WOW vilken människa han är! Så omtänksam, trygg, hjälpsam och bara helt fantastisk. Det är så skönt att få så mycket hjälp med precis allt gällande husförsäljningen när man har ett huvud fullt av massor med annat själv. Vi betalar honom precis som alla andra så skriver inte detta för att det är ett samarbete utan för att jag genuint verkligen uppskattar allt han gör för oss och hur grymt han faktiskt gör det =)

Spana in alla bilder och annonsen på Hemnet HÄR.

Önskar er en underbar dag! Stor kram! Tack för att ni finns!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss