Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hår

Inlägget innehåller en annonslänk

Igår frågade många på instagram hur jag brukar styla mitt hår och jag lockar det alltid direkt efter dusch efter att jag har haft i olja och värmeskydd + en annan spray som man kan ha i innan styling. När håret är lockat så tar jag alltid lite hårvax och gnuggar mellan handflatorna. Sedan kramar jag igenom håret med det! Perfekt för att hålla lockarna på plats men också perfekt för mitt frissiga hår. Allt blir mycket jämnare och finare med just vax och alla småhår som ställer sig upp lägger sig ner igen. Jag har ju väääldigt tjockt och mycket hår och har alltid problem med att inte få ner allt hår jämnt och fint efter dusch och styling. Men detta hjälper verkligen! Fick det tipset av min underbara frisör Amanda för ett år sedan typ och kommer aldrig att använda spray eller liknande igen. Testar mig dock fram mellan olika hårvax och just nu använder jag DETTA.

Kommentarer

  1. Sandra

    Vax är guld! Min frisör tipsade mig om en sprayvax och den va verkligen guld värd! Nu minns jag inte vad den hette men fråga din frisör, hon borde ha koll på sprayvax. Så smidigt!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss