Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FRÅGESTUND

Ni får fråga vad ni vill! Kommer dock inte att svara på varför vi ska gå isär eller privata frågor gällande F, hans boende, ekonomi eller vad det nu kan vara. Gissar på att det kommer att komma mycket frågor om just skilsmässan och jag kommer inte att gå in på detaljer om hur/varför/när/vems beslut osv. Men svarar gärna på saker som gäller mig själv, mina känslor osv. Och allt annat mellan himmel och jord med. Kan vara inredning, skönhet, om barnen, jobb osv. Så ställ era frågor så kommer det upp massor med svar senare. STOR kram <3

Några bilder på mig och Jolie när vi matchade för någon vecka sedan =)

Kommentarer

 1. Malin

  Hej fina du! Jag undrar om du kommer fortsätta med youtube sen när du känner att du har kommit iordning osv med allt? 😊 det skulle iallafall vara jättekul!
  Kram!

 2. Emma

  Jag undrar varför ni köpte en ny bil när ni ändå skulle skilja er tätt inpå? Samt vaeför ni funderade på ett tredje barn när ni som sagt ändå fundera på o gå skilja vägar?

 3. Emelie Williams

  Då ni tidigare har haft gemensam ekonomi, delar ni på alla tillgångar nu som inte är bundna till ditt företag? Jag tänker att det är din karriär som influenser som har gett er den ekonomin ni har.

 4. Rebecca

  Hur hanterar du det när det är ”rörigt” omkring dig? Jag kan bli så stressad och typ arg om det är saker överallt, vill alltid hade undanplockat.. svårt med barn och att hinna med.. men mår bäst av att ha det ”rent”. Ska vi iväg så måste jag alltid plocka först sä vi kommer hem till ett rent och fint hem. Lite jobbigt 🤔

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår dig helt och är likadan! Så försöker hålla ordning hela tiden 🙂 någorlunda iallafall. Sedan tränar jag på att släppa taget också och bestämmer ibland att jag bara ska släppa allt och städa sedan 🙂 det funkar faktiskt bra trots att det är jobbigt i början, kram <3

 5. Olivia

  Hur var det att plugga till lärare??? Vet du pluggade en termin. Ska börja plugga i januari och är livrädd att maten ska vara svårare än på gymnasiet. Är den det?

 6. Josefin

  Hej! Så kul med en frågis! Har sett att många stora ibfluencer och andra “vanliga” kändisar följer dig. Hur känns det när du ser att ett så välbekant namn börjat följa dig? 😅 Kanske bara är jag som tycker sånt är extra kul 🤭

  1. Tina

   Hej!
   Du kanske redan skrivit om detta men jag undrar hur det går för Jolie med hennes hjärtfel. Hur ser framtidsplanerna ut? Med ev. Operation Mm. Hur ofta är ni på kontroller? Är själv hjärtebarn så är därför lite nyfiken hur det går för er 😊 Önskar er all lycka 💕

   1. Gabriella Joss
    gabriellajoss

    Åh förstår helt <3 vi ska dit nu på tisdag och vi vet egentligen ingenting just nu mer än att det var stabilt sist vi var där <3 men vi vet att hon kommer att behöva opereras i framtiden, kram. Och tack <3

 7. Ank

  Vart har du köpt krukan till blomman som står ovanför badkaret? (Bild från Hemnet)
  Samt vad är det för blomma du har i fönstret bakom soffan till vänster? (Bild från hemnet) ❤️

 8. Helena

  Jag har en liten annorlunda fråga 😁 ALLTID när det kommer reklam i influensers instastory scrollar jag bort. Är det fler än jag som gör det, dvs har du färre som ser dina reklamstories än de som inte innehåller reklam? Har du samarbete med Aimn och Lohilo?

 9. Maria

  Varför vill ni inte dela med er av anledningen till att ni går isär? Ni var ju det perfekta paret och har målat upp och visat upp en bild av att ni var så lyckliga tillsammans.

 10. Saga s

  Hej.
  1. Hur kommer du ta det den dagen F skaffar en ny partner? Samtidigt som de är sin egna familj tillsammans med dina/era barn?
  2. Hur kommer du ta det den dagen dina barn kommer hem och pratar om Fs nya?
  3. Kommer du behålla Joss eller kommer du byt
  a?

 11. Anna

  Hej och tack för en ärlig och peppig blogg! Jag vet att du har skrivit om amning förut och även sagt att du är trött på att prata om det 🙈 vill börja med att skriva att jag ser upp till dig och din syn på amning. Har tidigare ikväll bläddrat tillbaka i bloggen för att läsa dina tidigare inlägg om amning. Jag undrar lite hur dina barn var som spädbarn, typ 1-3 månader? Ammar själv min 1-månads bebis (andra barnet) fritt och det går bra, men hon känns typ missnöjd 24/7 när hon inte får ligga vid bröstet. Hon kan ligga k sitt nest i typ 5 minuter som mest sen är det skrik och panik 🙃 när upplevde du att dina barn började bli mer ”självständiga”? Vid vilken ålder kunde du typ lägga ”bort” dom när dom somnade, typ i sängen/vagnen osv på dagen?

 12. Hanna

  Tror du att du och F kommer hitta tillbaka till varandra? Kommer du byta efternamn nu när ni skiljer er? Kommer du kunna se F med en annan partner samtidigt som de är med era barn? Hur kommer du ta det när/om Jason eller Jolie kommer hem och pratar om Fs nya partner?

 13. Isabella

  Hej!
  Undrar lite generellt över situationen över separationen . Efter din weekend i Stockholm kom du hem och berättade att ni var på samma sida ville åt samma håll, att ni skulle fortsätta försöka kanske med terapi osv. Men sen en vecka (ungefär) efter så gick du ut med separationen. Hur kommer det sig att de blev så ”snabbt” ändrat? Jag menar absolut inget illa ❤️

  1. Cissi

   Isabella. Då jag läste att dom “ville åt samma håll” så tolkade jag raka motsatsen av det du tolkade. Nämligen att de skulle separera men valde att fortsätta bo ilag ett tag till, för att det var enklast så just nu 😊

   Gabbis, jag undrar. Kommer du någon gång att berätta om vad som fick er att separera? Senare då allt lagt sig alltså. Kanske svårt att säga i dagsläget iofs, en undran bara 😊

   Det är så mycket jag inte får ihop, ni har verkat så kära, haft bröllops och syskonplaner, köpt ny bil nyligt etc. Det blev så plötsligt. Det angår mig inte, och jag respekterar att ni håller er separation för er själva nu. Era känslor räcker för er nu i det allra känslosammaste. Ni behöver inte alla läsares känslor (tyck och tänk) oxå. Så jag förstår att ni inte vill prata öppet om det alls nu. Eller ens någonsin.

   Jag vet inte hur jag ska förklara men jag som läsare tänker bara hela tiden “men vad har hänt, jag får inte ihop det!?” 😅 Frustration, därav min fråga 😂 Men som sagt. Jag respekterar ert privata. Jag har själv separerat från ett 6år lång förhållande med två barn med i bilden. Vi hade inget kärleksfullt kvar, vi tjaffsade om små vardagssaker (städ, disk, matlagning, plock, sömnnätter osv) dagarna i ett till slut. Vi kom fram till att känslorna gått över i vänskap. Vi separerade som goda vänner. Jag kände en sån lättnad men jag grät ändå de två första veckorna. Det tuffaste var ju att splittra familjen. Det var pinsamt att ta av ringen oxå. Det kändes lite som ett misslyckande. Man vill kunna ge sina barn en uppväxt med båda föräldrarna under samma tak. Men jag är ändå övertygad om att barnen har det bäst då båda föräldrarna är lyckliga, vare sig de bor ihop eller ej. Det blir vad man gör det till. Man kan faktiskt fortsätta umgås ilag föräldrar och barn (och nya respektive). Idag lever jag lyckligt med ny sambo sedan 9år tillbaka, vi har 2 gemensamma barn på 5år samt 6år +mina två barn från föregående förhållande varannan vecka 😊

   All styrka till er i detta nu! 💕

   1. Gabriella Joss
    gabriellajoss

    Hej <3 åh, det har inte hänt något alls faktiskt. Finns liksom inget att säga och därför behåller jag det känslosamma för oss själva kring vem som tog beslutet och varför. Förstår helt <3 men man får försöka tänka att man inte ser allt på sociala medier. Har ju delat med mig av att vi har haft det jobbigt nu i slutet och det har sträckt sig lite längre bak men jag har hållit det privat då. Underbart att kunna ta ett sådant beslut som vänner. Det är så vi också har gjort. Vi ska vara vänner och kommer ändå alltid att vara en familj för barnens skull. Förstår dig helt och jag kände på många vis samma sak. Men har tvingat bort dom känslorna då dom inte alls är rättvisa. Ibland är det starkaste och bästa beslutet att faktiskt gå skilda vägar. Du har 100% rätt i det och jag håller med dig. Finns ingen prestige i att leva ihop hela livet och om man inte vill göra det eller mår bra av det så ska man gå isär tycker jag!! KRAM <3 tack för att du delade med dig. <3

 14. Anonym

  Hej Gabriella!
  Du är grym! (glöm inte det!)
  Hur känns det?
  När tror du att du kommer att upt på Youtube?
  Kommer ni att ha barnen varannan vecka?
  Har du bestämt dig för vilken lägenhet?

 15. Stella

  Hej Gabriella! Måste först börja med att säga att du är helt fantastisk! Och till min fråga, har ni pratat med barnen om att ni ska gå i sär? Om ja, hur sa ni det och hur har det reagerat? Kram Stella

   1. J

    Jo det förstod jag. Men tänker mer eftersom det var på kvällen/natten.
    Har för mig att Du skrivit att ni bor ihop fortfarande 🙂

    Varför svarar du på några frågor men på andra svarar du bara ”tack för frågan” ?😊

 16. En tjej

  Hej Gabriella. Jag förstår att det är mycket för dig nu. Så är det även för mig. Jag skriver dethär till dig och dina följare för jag vet inte vem annars jag skulle kunna göra det till fullt ut. Jag har precis börjat gymnasiet och jag och en kille i min nya klass var på G. Allt kändes så himla bra. Men på slutet (i 2-3v) har det känts som att det vi byggt upp bara har försvunnit. Jag känner mig så otroligt tog inombords. Jag vill gråta, men det går inte. Jag vet inte ens om jag var kär i han påriktigt eller inte, men jag får en stor klump i magen och hela livet känns tufft när jag tänker tanken på att det kanske aldrig blir vi och att han gillar någon annan istället. Detta vågar jag såklart inte säga till honom då vi har många gemensamma vänner och vi hänger även en del i skolan. Jag vågar inte säga något för jag är rädd att förlora den vänskap vi byggt. Men det är så OTROLIGT svårt att bara vara vän med någon som man vill mer med. Men i din styrka finner jag min styrka till att klara detta. Dock har jag långt kvar och det är värst på kvällarna när jag inte har så mycket att göra. Då sköljer ångesten över mig som en stor flod. Det hade varit UNDERBART snällt om du ville dela detta så att folk som befunnit/er sig i liknande sits kan berätta om sina historier. För det jag behöver mest av allt nu är att inte känna mig så himla ensam och jag tror att många skulle behöva känna sig mindre ensamma. Tack på förhand. Du är grym gurl<3

  1. J

   Men Tove figurerar ju väldigt ofta i både bloggen och på instastory, fattar inte att du tycker hon ”tagit vägen” nånstans?

 17. Kilo

  Hur hanterar du skuldkänslorna gentemot barnen? Jag funderar ibland på att gå isär med min man men så ser jag framför mig hur ledsen min son kommer vara som älskar sin familj så mycket. Han är som gladast när vi alla gör något tillsammans eller kommer hem till oss båda efter en dag på fsk. Ska stackarn inte få ha det så längre. Den tanken krossar mitt hjärta mer än allt annat. Hur tog du beslutet att ändå köra på? Hur tror du det kommer bli? Jason är ju ändå så pass stor att han kommer märka skillnaden av att familjen inte längre bor ihop.
  Jag menar verkligen inte skammande på något sätt utan undrar genuint hur du hanterat de känslorna för jag brottas enormt med dem!

 18. Ellen

  Hur mår du? Känner du att du är trygg i dig själv och klarar separationen bra eller vad säger magkänslan? Hur gör man? Hur bestämmer man vem som ska ha vilka grejer? Konflikter angående barnen? Hur orkar man vara rationell och sätta känslorna åt sidan, eller går det ens? Jag vet inte själv hur jag hade reagerat utöver ett stort berg av ren och skär ångest. Vill mest säga att du inte är ensam, vi finns här!! Stor kram <3

 19. Madelene

  Hej!
  Jag vill först säga att du är så stark i detta♥️ Och jag önskar er all lycka!
  Min fråga är om ni kommer bo nära varandra när ni flyttar?
  Kram

 20. M

  Hej! Jag följe dig förut men har tittat in allt mer sällan i ett försök att minska skärmtiden. Fick nu en chock när jag läste att ni ska skilja er och blev uppriktigt ledsen, ni har alltid verkat som det perfekta paret. Men har nu bläddrat genom ett gäng inlägg och insett att du trots allt verkar må bra, vilket glädjer mig. Jag respekterar att du inte vill gå in på några detaljer över er situation, men om du kan (utan att bli allt för privat) skulle jag uppskatta om du kan komma med några råd hur man undviker att tappa bort kärleken till varandra. Är själv i småbarnsåren och rädd att det ska sluta med skilsmässa eftersom det verkar hända så många….
  Jag undrar även hur du känner över att inte ha barnen hos dig på heltid?
  Stor kram!

 21. Anna N

  Hej! Vilken härlig blogg du har och vilket vackert hem. Jag undrar vad ni har för matbord och stolar, det är verkligen så snyggt!

 22. Sanne

  Frågor angående barn:
  – Har någon av dina barn blivit vaccinerade enligt vaccinationsprogrammet för barn?
  – Hur sysselsätter du barnen om dagen?
  – Börjar Jolie snart i förskola?

 23. Maria

  Vad sorgligt att ni ska gå isär. Ni som längtade efter en till liten också. Förstår att det är kämpigt med ett sjukt barn. Men det är ju barnen vi lever för. Tänk igenom en extra gång och ge er mer tid för varandra tillsammans utan barnen. Laga det som är trasigt. Familjen är viktigast oavsett vad. Man lever bara en gång. Se allt det positiva oavsett hur skit det känns, ni kommer hitta tillbaka till varandra då. Livet är ingenting värt utan familjen ❤️❤️❤️🙏alla styrkekramar från en funkis förälder som vet hur eländigt det kan kännas. Hur perioder går upp och ner 🙏

 24. Elin

  Kommer du behålla Joss som efternamn?
  Har du pratat någon ryska med barnen, alltså kan de någon fras/mening?
  Hur ser din sminkrutin ut till vardags?
  Hur lång tid brukar det ta att locka ditt hår och lockar du det dagligen?

  Tack för en bra blogg med härlig läsning och energi! =) Kram.

 25. Frida

  Vi är ett par som under 1 år försökt bli gravida utan resultat. Hur lång tid tog det för er att bli gravida med era två fina barn?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Första gången tog det lång tid.. Typ ett år!Längre kanske.. Jolie blev jag gravid med efter att jag fick tillbaka första mensen när jag dragit ner på amningen, kram <3lycka till med allt <3

 26. Emelie

  Vad använder du för locktång, och kan inte du visa i en video hur du lockar håret
  Favorit parfym
  Bästa tips för att få bort dedär extrakilona??

 27. Ellen

  Hej! Jag har lagt märke till att ni har en superfin eukalyptusväxt i köket! Har du några bra tips för att hålla den fin? Har själv en som jag gärna vill ska leva ett bra tag till. Tack för en fin blogg! 🙂

 28. Mia

  Hej. När du har egentid vad tycker du bäst om att göra. Och handlar du kläder och smink till dej varje månad. ?Vilket klädmärke tycker du bäst om ?och vilket sminkmärke är din favorit. ?Kram.

 29. Mira

  Vad är din favoritväxt? Känns det jobbigt att du la ner tid och kraft på att få er trädgård att bli fin? Alltså att du köpte olika rosor, klätterväxter osv. Hur tror du att ditt liv kommer bli annorlunda som singel till nu? Vad kommer du sakna mest med att bo med F? Förutom avlastningen att ni är två.

 30. Julia

  1. Hur tänker du nu med jobbet när F (antar jag) inte kommer hjälpa dig längre? Har du funderat på att typ anställa en assistent eller liknande? Tänker att han har ju hjälpt dig ganska mycket verkar det som☺️
  2. Kommer ni fira högtider och liknande tillsammans för barnens skull eller hur tänker ni där?❤️

 31. Erika

  Vill ha dina bästa tips för “skydd” mot insyn. Känner mig iakttagen varje dag. 😂. Sen undrar jag vart du köpt dina mattor i vardagsrum och allrum? Heter dom något speciellt? Bäst är du. 💕💕

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Massor med växter och gardiner!! 🙂 förstår det!! Så jobbig känsla! Dom är från Classic collection!! Kram <3 du med!

 32. Therese

  Hade du några cravings när du va gravid? Jag hade Chilicheese från Max 😉
  Har du någon sån där lite annorlunda grej du äter som många andra höjer på ögonbrynet åt?
  Läser du några bloggar själv?

 33. Sandra S

  Hej! Älskar din blogg! ❤️ Du har ju så mycket fint porslin från Matheus, vi har också en del men använder det sällan då jag är rädd att de ska förstöras i diskmaskinen.. Diskar du för hand eller i maskin? Kram!

 34. Anna

  Hejsan! Försökte kommentera ett tidigare inlägg men blir här istället då det inte fungerade 😊 Tänkte höra vars den fina badrumsmattan är ifrån? Du är verkligen otroligt duktig på inredning, man blir inspirerad att se dina bilder! 😃 Ha en fin dag! Kram

 35. S

  Hej beundransvärda du <3
  Jag undrar vad du känner inför att dina barn f.r.o.m. nu kommer att växa upp med föräldrar som inte är tillsammans, som lever på skilda håll (och bli s.k. "skilsmässobarn"). Finns det någon sorg i det eller är det bara positiva tankar? Önskar dig all lycka i din framtid, kram!

 36. Nina

  Hej fina Gabriella, vad ser du mest fram emot inför att flytta till egen lägenhet? Känner du att du och Fjodor är på samma kompisnivå i er relation?
  Tips på hur man “går till väga” vid en seperation, hur berättar man att man vill separera? Vad bör vara ens första sak att göra vid en seperation?
  Tror du att du någon gång kommer ångra att ni skiljde er?
  Tack för att du är en sådan grym förebild och stark tjej! Kramar!❤️

 37. Lea

  Hej!

  1. Hur känns det för dig med det kommande singellivet? 2. Hur känns det för dig med att tänka att F kommer vara med andra? 3. Kommer du och F bo nära varandra? 4. Vad ser du mest fram emot med ditt nya liv? 5. Var erat beslut något som dragits ut på länge eller som gick ganska snabbt? 6. Kan du ångra att ni köpte erat hus och all tid som las på det med tanke på hur kort tid det blev? 7. Kommer du dela med dig något om ditt singelliv som i killar? 8.Vad är ditt favoritsnacks just nu att äta framför en film och vad är din favoritmat just nu? allt jag kom på nu.

 38. Michelle

  Hej fina Gabriella! Jag undrar mest hur det började att ni inte längre ville vara tsm? Bråkade ni? Tappade attraktionen till varandra? Det verkade som att ni vara ett kärt kärlekspar i många perioder fram till en månad nu innan skillsmässan! (Vet att man inte ser allt i sociala medier såklart)
  Har följt er länge och hållt tummarna för er i de svåra tiderna, blev så ledsen när ni meddelade att ni skulle skiljas men tycker åxå att ni är så fina som skiljs med så mkt kärlek mella er! Ni är oerhört mogna!
  Din ärlighet har gjort att du blivit min favvo influencer❤ så äkta! Lycka till med allt!!❤

 39. Hanna N

  Hej! Jag undrar vilken storlek på sminknecessär du har, den mindre eller större varianten?😊
  Lycka till med allt nytt!

 40. StrongerLife

  Samarbeten, hur hittar du de? Jag vet inte ens vart jag ska börja kolla? Hur hittar man annonssamarbeten via byråer? Provade maila några pr byråer som svarade att de inte hade såna samarbeten.. HUR göra, HUR börja?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh förstår! Man får anmäla sig på sidor där man faktiskt kan få hjälp till samarbeten! Tror det är en bra start om man är en mindre influenser 🙂 kanske beatly och relatable? 🙂 Kram <3

 41. Maria

  Snarare en fundering än en fråga kanske, men hur tänker du nu när du för bara några veckor sedan var helt inne på ett tredje barn, gravtest etc? Får inte riktigt ihop det. Hade det inte varit galet att skiljas samtidigt som det bakades en bulle i ugnen? Skilsmässan kom verkligen som en chock för mig som läsare.

 42. Amanda

  Behöver inte svara om du vill, vet inte om du tycker det kanske är en känslig fråga, men jag chansar.
  Vad ska du göra med tatueringen du har på armen med hans namn?

 43. Johanna 🌺

  Lite frågor. 😊

  1. Vilken var den senaste läxan i livet som du lärt dig något av?
  2. Är du en person som oftast tänker med hjärtat eller hjärnan? Känslomänniska vs logik.
  3. Om du fick skriva till ditt 15-åriga jag, vad hade du skrivit?
  4. Vad är det bästa rådet du fått av din mamma?
  5. Lista 5 saker du är otroligt stolt över!
  6. Vad har du för personlighetstyp? – https://www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest
  7. Vad tar du med dig från din barndom i ditt föräldrarskap?
  8. Vad attraheras du av?
  9. När lärde du dig senast något nytt och vad var det?
  10. Vad anser du är fel att skämta om och varför?

  Älskar frågestunder. 🙈

 44. Jenny

  Måste få fråga bara hur ni tänkte när ni planerade en till bebis nyss? Det var ju inte länge sedan du gick och funderade på om du var gravid. Kändes det inte fel att köra ”oskyddat” och riskera att bli gravid närsomhelst om det inte var riktigt bra mellan er?
  Och om du hade blivit gravid där när du hade symtom, hade ni fortsatt tillsammans då? Tror du skilsmässan hade kommit oundvikligen inom en snar framtid eller hade ett tredje barn kunnat hålla ihop er 10 år till?

  Kramar! 💕

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej, inte alls. Har varit mycket känslor fram och tillbaka <3 ingen aning faktiskt. Så svårt att svara på just nu när situationen är som den är. Stor kram<3

 45. Moa

  Hej. Så tråkigt att ni ska gå isär ni ska inte försöka ett tag till❤ Ni har småbarn och har själv småbarn vet hur tufft de kan vara i livet. De kan ju bara vara så för er med just nu🙏 Men sen så kanske de blir lättare å bättre för er, så hittar ni tillbaka till varandra💞

 46. Emelie

  Jag undrar om din träning. Hur ett typiskt pass ser ut om du fokuserar på ben och rumpa. Vilka redskap använder du mest/oftast, hur länge är ett pass och hur ofta i veckan. Typ en vanlig rutin, spontan eller ej 😊

 47. Ida

  Heej! Är en ganska ny läsare som är så impad av dig på alla plan! Tack för en så bra blogg och instagram!<3 min fråga är kanske som många andras hur du lyckas hålla din kropp så fin efter graviditeter osv, var du väldigt vältränad innan? Äter du något speciellt eller tränar du massor nu? Hade varit så kul att se hur du tränar och hur mycket tex. Återigen så himla fin tjej är du!

 48. Leoni

  Hur känner du inför framtida förhållanden, för både dig och F? Förstår att fokuset just nu inte är att träffa någon ny för någon av er, men förr eller senare lär det väl hända, hur känner du inför att dela ditt liv med någon annan än F och att han ska göra detsamma?

  Önskar er båda all lycka <3

 49. Paula

  Jag tänker att bloggar visar så liten del av en persons liv. Jag har upplevt er ha den bästa och tryggaste relationen och nu när det inte är så så tänker jag hur fan skall jag lyckas då upprätthålla ett förhållande..

 50. nina

  Hur ställer du dig till att/om F kommer skaffa ny i framtiden och barnen får en till “mammavuxen” i sitt liv. Detta skämmer mig så det gör ont i hjärtat då jag på ett egoistiskt sätt vill vara den enda för mina barn men på andra sätt så självklart blir jag glad om dom får in en vuxen i sitt liv som dom tycker om och älskar.
  Samt hur känner du med att du kommer missa 50% av dina barns liv. Ännu en sån sak som äter upp mig. Heja dig och KRAM!

 51. Sarah

  Ingen fråga direkt, men skulle vara jättekul att se när du övningskör! Är själv 16 och har fått börja övningsköra!! Så skulle vara jätte kul om du filmade en video på det och la ut på youtube. Förstår dock om du inte vill det, då jag själv vet att man är ganska osäker och stressad i början. Kram!

 52. L

  Frågor:
  Dejtar du någon just nu ?
  Hur många barn vill du ha i framtiden ?
  Måste din framtida partner vara vegan eller får han äta kött ?
  Hur känns det att vara skild ?
  Kommer du vilja gifta dig igen i framtiden ?
  Vill du bo kvar i umeå eller vill du flytta till göteborg ?

 53. M

  Hej! Kan du inte berätta lite om hur din “karriär” sett ut. Alltså hur började du och hur har du kommit dit du är nu. Vill så gärna starta eget företag och jobba med liknade saker som du, kanske skapa ett varumärke och driva en blogg osv men är så osäker på hur man ska börja. Skulle vara så roligt att höra din historia. Ps, har följt dig på instagram sedan du hade typ 2000 följare, helt otroligt vad du vuxit i följarantal på några år. <3

 54. W

  Konstig fråga kanske haha men kul att veta, har du och F legat sedan ni tog beslutet att gå isär? Haha, hoppas inte du tar illa upp. Kram

 55. Maria

  Skulle du säga att du fortfarande är kär i Fjodor? Ps du verkar vara en helt fantastisk människa och jag beundrar hela din utstrålning trots tuffa tider. Kram

 56. Carolina

  Du skriver att du älskar F och att han är underbar men du vill inte leva med honom. Känns som att det säger emot sig själv lite? En vän sa till mig en gång ”vi kommer inte vara kära i varandra varje dag men vi vet att vi älskar varandra. Kärleken kommer och går. Ibland måste man bara anstränga sig för att hitta den igen”. Klokt sagt och jag tog verkligen till mig det. Men man ska såklart inte leva med någon om man inte tror att kärleken kommer tillbaka. Hoppas att ni hittar lyckan någon annanstans båda två.

 57. Vendela

  Hej, fina du! Har följt din blogg jättelänge nu och tycker du har sån himla fin stil på inredning (och fin stil i övrigt)! Nu när du ska flytta till lägenhet, kan inte du göra fler blogginlägg gällande inredning? Typ visa hur du inrett, länka grejerna osv. Har precis skaffat egen lägenhet och har typ samma smak som du men behöver inspo. Brukar aldrig kommentera annars men din blogg är den enda jag följer slaviskt hehe. <3

 58. Moa

  Hej fina du! Vill bara börja med att säga att jag verkligen uppskattar hur öppna och ärliga ni varit gällande er situation! Verkligen fint att se hur kärleken mellan er finns kvar i form av en vänskap istället! Men detta gör mig även nyfiken på hur du tror det kommer bli när skilsmässan verkligen gått igenom och du inte längre har F där hela tiden. Är helt övertygad om att du kommer klara dig helt galant på helt egna ben men skulle verkligen intressant att få höra om vilka tomrum som dykt eller som du insett kommer dyka upp nu när er kärleksrelation tar slut!
  Massvis med kramar ❤️❤️❤️

 59. Stella

  Finaste Gabriella! Hur känns det att vara singel efter så lång tid i relation? Du och F blev ju ihop i unga tonåren så kan tänka mig att det är en stor omställning, är det skönt eller läskigt?

 60. Ida

  Okej ingen fråga så, men om du har kvar din vita spetsklänning du hade på midsommarafton förra året och känner att du vill sälja den någon gång – hör av dig till mig är du go!😂 Håller på att leta ihjäl mig efter just en sån klänning men hittar absolut INGENSTANS?! Blir tokig😂

  Hoppas du har det så bra som det går trots allt, ta hand om dig/er!😊🥰

 61. Elin Gunnarsson

  Hej Gabriella! Tack för en bra blogg och Instagram, blir alltid lika intresserad när du lägger upp något. Jag undrar varför ni inte passade på att flytta till Göteborg eller Stockholm nu när ni ska flytta isär. Vad grundade ni det beslutet på? Stor kram och lycka till end allt ❤️

 62. Kajsa

  Du skrev för ett tag sen att du skulle gå igenom dina kläder,kan du inte lägga ut dem till försäljning någonstans så man kan köpa? 😍

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss