Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra år!

Vår älskade kille fyller ju fyra år idag. Känns så galet att jag har varit mamma så länge nu. Eller ja, det är ju inte så länge egentligen men det känns som en evighet för mig. Och samtidigt så har det ju gått så snabbt. Tänk att jag stod där som 19åring och plussade på ett graviditetstest, fick panik och ville göra abort men sedan ändå bestämde mig rätt snabbt att jag faktiskt ville bli mamma. Mamma till den lilla bebisen i magen. Och tänk att det var just min Jason som låg där i. Det bästa valet jag har gjort i hela mitt liv kommer för alltid att vara han. Han har lärt mig så mycket under sina fyra år i livet och jag är honom evigt tacksam för att han kom till just mig och oss och visade vad äkta kärlek är.

Älskade Jason. Idag är det din dag min skatt, mitt liv och mitt allt. Tack för att du är just du. När jag ser på dig så inser jag att jag har gjort något rätt i mitt liv med tanke på vilken fantastisk, varm, ödmjuk, omtänksam, rolig och underbar liten människa du är.

Tänk att det var han som låg där inne hela tiden!

Okej, jag vet att jag har sagt att jag inte ska ha mer barn.. Men blir såååå blödig när jag ser dessa bebisbilder. Klart jag ska ha en till bebis i framtiden (om det går och om jag träffar rätt kille).

Det är få människor som har ett hjärta av guld men min lilla kille har verkligen det. Är så stolt över allt han är och över att just jag får vara hans mamma. Tack livet <3 

Kommentarer

  1. Sofia

    Grattis till Jason 🎉 jag måste få fråga var skrivbordet som ni har i hans rum är i från? Det fina vägghängda skrivbordet! Letat ihjäl mig efter nåt liknande till min pojk 🙂

  2. Nellie

    Men hjälp vad tiden går fort! Minns så väl när när du var gravid med Jason och jag tyckte att det var sååå spännande att se dina klipp på gravid vecka för vecka!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish