Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina <3

Herregud vad många bloggfria dagar jag har haft (med undantag för igår då). Har lyssnat på kroppen och inspirationen som helt enkelt inte har funnits där. Har varit rätt tuffa dagar och jag har känt mig såååå ensam trots att jag är omgiven av människor som älskar mig och alltid finns där. Värsta känslan någonsin! Sedan vi hördes sist så har gjort Riskettan, firat vår älskade Jason som fyller hela fyra år idag (!!), umgåtts med vänner, tränat massor, jobbat lite och bara försökt ta hand om mig själv. Jolie har varit rätt strulig med sömnen så det har blivit alldeles för lite sömn i vanlig ordning också.

Denna vecka ser ut såhär: 

Måndag: Idag ska jag göra cellprovet igen! Dom fick ju tillräckligt mycket information sist dom gjorde det på mig och sedan har jag själv fått ligga på för att få göra om det. Men nu äntligen! Och sedan ska jag hänga med Tove och barnen.

Tisdag: Jag åker till Stockholm tidigt för en heldag med styling och plåtning. Är sååå peppad på detta projekt och längtar tills jag får dela med mig vad det är vi jobbar på!

Onsdag: Är kvar i Stockholm så blir lite jobb och möten innan jag reser hemåt mot kvällen.

Torsdag: Jag ska övningsköra för första gången! Är sååå nervös men det kommer nog att gå bra, haha. Och sedan ska vi umgås med vänner.

Fredag: Dags att tagga till inför en partyhelg med bästa tjejerna! Vi ska iväg under helgen och vi blir sex tjejer totalt tror jag. Är övertygad om att vi kommer att ha huuuur roligt som helst!

Önskar er en underbar måndag! Stor kram!

Jag och mina älsklingar i helgen när vi skulle äta på MAX och hämta ut nycklar till ett förråd som jag har hyrt nu över vintern att ha alla utegrejer i. Har ju fortfarande inget garage men ska skicka in bygglov på det snart. Tror säkert F kan hjälpa mig att rita upp det =) Men tills dess blir det bra att kunna förvara allting inomhus så att inget blir förstört när snön ligger på sen.

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej, så fin och härlig person du verkar vara och så fin stil på både inredning och klädstil. Din jacka på bilden är såå fin också, vars är den ifrån? <33

  2. Frida

    Hur ska ni göra med alla möbler som finns i huset nu? Kommer F få ta med något eller får han mer pengar istället?
    Kram

  3. Nathalie Salman

    Ska du göra en egen underklädeskollektion? Känns som att du är en sån modell. Du älskar ju underkläder 😉🥳

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish