Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Plåtning med Glossybox

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår helt okej. Mycket tankar och känslor överallt men när jag är sysselsatt så går det bra ändå.

Igår hade jag en intensiv men så härlig dag ihop med bästa Glossybox här i Stockholm. Har dessutom sovit som en prinsessa i världens skönaste hotellsäng här på NOFO som ligger på söder. Älskar detta ställe! Blev kär direkt jag steg in genom dörrarna och här kommer jag helt klart att bo igen. Så glad att Sandra på Glossy bokade in både plåtningen och en natt åt mig här.

Nu ska jag snart ha ett frukostmöte här på hotellet och sedan ska jag försöka klämma in ett träningspass innan jag åker in till stan för lunch och ännu ett möte. I eftermiddag åker jag hemåt igen och jag längtar ihjäl mig efter Jason och Jolie!

Önskar er en underbar dag. Stor kram!

När jag landade i Stockholm så åkte jag till en salong och fick håret fixat innan denna goda lunch väntade.

Lite bilder från gårdagens plåtning! Blev sminkad av fantastiska Tove Dalsryd och fick dessutom massor med tips och råd så att jag nu kan sminka mig som ett proffs hemma med =) Haha, nej det kommer jag nog aldrig att kunna då jag är SÄMST på allt som har med smink att göra + har dåligt tålamod vilket gör att jag orkar sminka mig i max fyra minuter per morgon typ. Men försöka går ju! Ska inhandla lite nya produkter också som jag kärade ner mig i.

Avslutade min kväll med middag på hotellet med fina Sandra, ett bad och lite jobb.

Kommentarer

  1. Olivia

    Hej! Tack för en fin och inspirerande blogg, du är grym ❣️ Undrar vilken stl i dina aimn tights du har? Ska beställa men vet inte riktigt om jag ska köpa xs eller s, hur är de i stl?
    Kram 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack för så fina ord! Har både xs och s så det beror på hur hårt du vill att dom ska sitta. Jag föredrar S på mig själv. Dom är normala i storlek men stretchiga såklart som alla andra tights, kram <3

  2. sofia

    vackra kvinna! är så glad att jag hittade din instagram för snart 5 år sedan. blir så inspirerad, peppad & stärkt av dig. sjukt egentligen haha! massa kramar <3

  3. Linda

    Tänkte på det där med 6 månaders ”betänketid” när man vill skilja sig. Är inte det lite märkligt egentligen…? Man får gifta sig utan så gott som någon betänketid (hindersprövning förstås men den går ju snabbt att få i jämförelse) man kan skaffa barn när man vill (sen kanske det tar tid pga andra omständigheter) men att skilja sig, nä då ska man tydligen fundera på saken i ett halvår Märkligt tycker jag. Haha

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish