Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra. Jag mår bättre idag!

Igår efter att min underbara Lovisa hade varit här så vände mina tankar rätt mycket. Vissa personer har ju verkligen en sådan positiv inverkan på en bara genom att finnas för att dom har så bra energi. Blev så glad och fylld av pepp! När hon skulle hem släppte hon av mig på gymmet och jag fick till ett kort men intensivt pass innan jag åkte hem och åt tacos, kollade på Bachelor och jobbade. Fann någon form av frid rätt snabbt i att ”wow, detta är bara mitt hus nu”. Det kändes så konstigt, läskigt men också bra och rätt mäktigt. Kändes nästan konstigt att det faktiskt kändes bra så pass snabbt. Att det krävdes ett par timmar att landa bara. Sedan var det rätt jobbigt att lägga sig ensam och ligga där helt själv i sängen. Hatar ju att sova ensam och även om jag inte är den som vill kramas hela natten så är det ju skönt att bara veta att det är någon annan där.

Nu ska jag ta en dusch, göra mig i ordning och sedan blir det jobb en stor del av dagen. Har körlektion i eftermiddag också.

Stor kram! Och tack för alla era fina ord igår. Dom betyder så mycket.

Tog knappt några bilder igår men som ni vet så hängde vi hos våra bästa vänner större delen av dagen. Barnen åt pannkakor och så var det snö ööööverallt. Vintern kom tidigt i år.

Älskar mina teddyjackor denna årstid. Dom är så varma och gosiga. Det blev tvärkallt i Umeå igår så det är skönt att slippa känna sig frusen. Ni hittar den HÄR.

Och lite tänkvärda ord! Detta är så otroligt sant och rätt. Livet pågår här och nu. Våga ta risker, våga leva, våga låta bli att nöja dig, våga lita på att du förtjänar att vara lycklig och att livet kommer att föra dig dit du ska så länge du tillåter dig själv att lyssna inåt och följa ditt hjärta.

Kommentarer

 1. Amanda

  Hej! Börjar med att säga heja dig, du är sjukt inspirerande!❤️❤️ Tänkte på dehär med att du känner dig ensam, skulle du inte vilja köpa något husdjur?☺️ En hund igen kanske eller en katt om du vill ha ett mer självständigt husdjur. Dom ger ju så mycket husdjur bara genom att finnas där! Om jag inte minns fel så tyckte du väl att det var mysigt när ni hade hundarna? En tanke bara! ❤️

  1. gabriellajoss

   Men tack snälla du! Nej, jag reser iväg för mycket för att kunna ha det <3 Tror inte jag hade kunnat ha det på mitt samvete, kram <3 Och tack igen för fina ord 🙂

 2. Alexandra J

  Hej! Jag köpte igår ett gymkort då jag vill träna upp in styrka i kroppen. Men grejen är att detta är första gången jag gymmar, även första gången jag är där. Jag behöver verkligen tips på hur man lär sig alla makiner och hur man gör ett bra schema. Hur många dagar är bäst att gymma på *( jag är arbetslös och kan typ alla dagar i veckan om det är så). Jag är verkligen grön på allt detta. Jag undrar hur du lärde dig allt och kom fram till vilka övningar som är bäst för dig? <3

  1. gabriellajoss

   Åh förstår helt <3 kolla på instagram!! Finns massor med bra videos där som visar steg för steg och olika övningar för olika delar av kroppen 🙂 Heja dig!!! Du är grym! Ge inte upp. Man lär sig med tiden <3 kram kram!

 3. Julia

  Skönt när det vänder sådär. Det kommer bli jättebra. Hur gör ni nu med barnen, kommer du fortsatt ha dom under dagarna eftersom F pluggar?

  1. gabriellajoss

   Hoppas det <3 vi får se, allt är inte spikat än men det är 2-2-3 som gäller. Vi ställer dock upp för varandra när det behövs, kram <3

 4. Christina

  Åh så tänkvärd text! Vi har bara ett liv och det är upp till dig att se till att du mår då bra dom möjligt och är lycklig! Don’t wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect!
  Skönt att du mår bättre. 💓Fina vänner är verkligen guld värda. Sååå fin jacka!
  En sådan måste man ju ha i vinter. Stor kram /Christina

 5. StrongerLife

  Lycka till med körlektionerna!!! Det är superkul att köra, man får sig en liten kick. Hur går det med teorin? hur kommer du hinna med och göra med det? Jag vill ju också plugga teori men vet inte hur och när jag ska hinna. Tips sökes

  1. gabriellajoss

   Men tack snälla du! 🙂 <3 jag vet faktiskt inte! Men ska väl ta det någon kväll när jag är barnfri tänkte jag 🙂 Kram kram <3 heja dig!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss