Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Sjukstuga

Hej fina <3

Ett sent första inlägg idag.. Barnen är såå sjuka här hemma! Dom sov här igår med fast dom egentligen skulle åka till sin pappa. Kändes bäst så! Jason är så röd i och runt ögonen att jag knappt vet var jag ska ta vägen.Och så feber och extrem hosta på det. Tror nog aldrig att han har varit såhär låg och sjuk som han är nu.. Har pratat med både 1177 och KRY under gårdagen och vi skulle avvakta till ikväll men är det lika illa så får vi åka in. Vill inte lägga upp bilder på honom då det känns alldeles för privat men om ni bara såg hur han såg ut runt ögonen så hade ni förstått. Har nog aldrig sett en ögoninflammation som varit såhär illa förut. Förstår inte heller hur jag själv har klarat mig från att bli sjuk! Det är typ ett mirakel, haha. Måste vara på grund av träningen och alla vitaminer jag trycker i mig. Annars blir jag typ aaaalltid smittad av barnen känns det som.

Nu ska jag ta vara på dessa två dagar med mina små och bara mysa massor, se film, äta glass och kramas. Och i helgen väntar jobb, jobb, jobb, teoriplugg och en mest troligt lugn helg. Ska passa på att städa hela huset, tvätta, träna massor och bara ta hand om mig själv.

Önskar er en fin onsdag. KRAM.

Jason är så söt för det han vill äta helst av allt när han är sjuk i matväg är typ korv och lasagne. Så igår gjorde jag glutenfri pasta med pesto på soltorkade tomater, bitar av soltorkade tomater, crème fraich, citron, salt, peppar och lite vitlök. Och så stekte jag sojakorv + sallad till. Han åt sååå mycket. Så skönt att få i dom mat när dom är sjuka. Mutade också med en glass om han åt upp! Tänkte göra egen glass idag med till kidsen på vispgrädde, mango, banan och vaniljpulver. Visar er sen! Blir sjukt gott.

Hade denna peston i pastan! En av mina favoriter. Tips!

Och ett annat tips är dessa.. Mmmm! Nästan en nackdel att dom är så goda för man äter lätt upp ett helt paket om dagen om man inte tänker sig för. Nya favoriter helt klart.

Igår tränade jag på nytt gym för första gången. Det är så motiverande att byta miljö ibland och nu efter cirka ett år på mitt gamla gym så var det dags. Wow, vilken energi och styrka jag kände. Och jag börjar verkligen både se och känna resultat i och på hela kroppen, älskar det! Jag bytte iallafall gym för att jag kommer att behöva ha med barnen då och då och detta gym har ett lekrum för dom små. Har tränat där förut också när Jason var liten så det känns perfekt här och nu. Och så är det fräscht och stort!

Igår skruvade jag i väggen för första gången för att sätta upp min växt som har vuxit så snabbt nu på slutet. Kände mig som en riktig handy-woman =)

Före: 

Efter: 

Ska göra om lite smått snart här nere och har planer på att måla väggarna i greige, få bort lite plotter och småsaker, få upp lite tavlor osv.. Kommer bli jättefint! Ska för övrigt sätta fast den andra delen av växten som hänger ner i fönstret med. Missade det igår.

Kommentarer

 1. Ela

  Jag kan verkligen rekommendera Mucohelix vid hosta och snuva. Den är helt naturligt och löser slemm sååå bra hos de små. Hosta försvinner snabbt. Fråga på apoteket. Jag använde även till min bebis när det var som värst. Krya på er.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Gina! 😀 jamen det tycker jag! Eller ja, jag gillar egentligen inte jeans men så sköna som jeans kan bli, kram <3

 2. Louise

  Gud så fint du har det hemma! Wow! Blir så inspirerad!
  Vart kommer dina fina jans och toppen ifrån som du har på bilden när du spikar? Snyggt som vanligt!
  Kram

 3. Carro

  Hej! Ring er vårdcentral så någon distriktsköterska kan kolla på ögonen. Om man haft ögoninflammation i mer än fem dagar och det inte blivit bättre kan man behöva behandling. En distriktsköterska kan skriva recept på den medicinen.
  Lycka till!

 4. Angie

  Är också en person som aldrig sett mig som händig och saknar erfarenhet/kunskap om sådan typ av hemmafix – men måste också börja ta tag i det och undrar om du har några tips på bra nybörjarprodukter och annat? Vad använder du för verktyg? 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   alltså jag har noll koll men F har lämnat massor till mig 😀 Kan uppdatera när jag börjar förstå något 😉 kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss