Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Till sovrummet

Inlägget innehåller annonslänkar

Har klickat hem en ny sängkappa och nya gardiner till sovrummet. Sängkappan som vi hade var lite för kort då jag hade råkat tvätta den för varmt efter att Jolie kissade på den (haha) och gardinerna som jag hade släppte i sömmarna trots att dom var så nya och då ville jag såklart skicka tillbaka dom. Ska också få in lite mer växter i sovrummet och sätta upp lite grejer på väggarna för att få det mer ombonat. Blir lite rotting och mer naturliga färger och material. Vill också beställa sängkläder i linne som är beiga. Tror det hade blivit jättefint till väggfärgen.

Sängkappa – HÄR

Gardiner – HÄR (jag köpte vita!)

Kommentarer

  1. Christina

    Så fint och mysigt det kommer att bli! Jag är också inne på lite beige och rotting för att balansera upp grå i hemmet. Så snygg kombo! Lycka till med sovrumsprojektet! Hoppas att du får en fortsatt fin dag! Ta hand om dig! Kram Christina

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss