Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Albert, barnens bästa mattelärare

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Jag har bloggat om Albert tidigare och jag är verkligen så stolt över att få arbeta med dom. För er som inte vet vad Albert är så är det en digital mattelärare för barn i åldrarna 3-16 år. Albert har tusentals övningar och animerade videos som hjälper barnet att förstå matematiken som barnet behöver kunna för just sin årskurs. Det bästa med Albert är att det har utvecklats av erfarna pedagoger, lärare och forskare för att kunna lära ut matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt. Och det lyckas dom verkligen med. Alla tummar upp!

Barnen har ju varit sjuka hela veckan och då blir det ju automatiskt lite lugnare aktiviteter och mycket mer skärmtid. Jason har passat på att använda Albert massor och det märks verkligen att han utvecklas massor av en kvart med Albert varje dag. Det är så kul att se! Att man kan använda Albert på sin iPad är ju och hur bra som helst då man kan ta fram det i bilen vid längre färder, ha med på semestern eller bara sitta en stund i soffan medan föräldrarna lagar middag. Albert förenar verkligen nytta med nöje för våra små =)

Vi har använt Albert sedan sommaren och är SÅ nöjda! Vilka framsteg barnen kan göra på så kort tid.

Just nu så kan jag erbjuda er att testa Albert helt gratis fram till årets slut! Hur bra!? Passa på att prova HÄR. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Kommentarer

  1. Charlotte

    Kan inte du göra ett inlägg om hur du brukar redigera dina bilder? Tycker du får så härligt “glow” i dina bilder och de alltid så himla behagliga att titta på, hehe 🙂 Kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss