Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Den där oron

Igår var en helt kaos dag. Därav den dåliga uppdateringen. Jason började må bättre här hemma men Jolie blev plötsligt jättesjuk igår med runt 41 graders feber och ingen ork: F kom och hämtade henne och åkte in, dom tog blodprover och kollade lite annat. Dom var rätt säkra att det var en dubbelsidig öroninflammation så vi fick antibiotika utskrivet… Hon hade varit i princip otröstlig hela dagen och inte haft lust att äta eller dricka.

Vi hörs mer nu i helgen. Återigen förlåt för kass uppdatering men båda barnen har varit SÅ sjuka och jag har inte haft någon tid alls till annat än dom två.. KRAM <3

Kommentarer

 1. Frida

  Säg aldrig (eller känn att du behöver säga) förlåt för att du prioriterar dina barn framför jobbet. Finns något som heter vabba. Allt annat än att prioritera sina barn är bara fel. Du är en grym mamma och entreprenör. Men blir så ledsen när jag hör att man ber om ursäkt för att man prioriterar sin eller sina barn hälsa först. Vi behöver ingen ursäkt. Kram på dig. Ta hand om er.❤️

 2. Carina

  Först går dina barn jag förstår dig fullt att all fokus lägger man på sina barn när de inte mår bra,så du behöver absolut inte be om ursäkt .De är en jättefin blogg du har.

 3. Victoria

  Måste bara säga att du är så sjukt snygg! Du ser så frisk och välmående ut! Hoppas barnen kryar på sig fort och blir friska snart! <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men alltså tack snälla du!!! <3 känner mig väldigt frisk och välmående just nu. Har aldrig tagit hand om mig själv så bra som nu! Kram <3

 4. Sandra

  Du ska inte be om ursäkt fina du! Din och barnens hälsa går före allt ❤️ Hoppas att barnen snart blir friska och att ni får en fin helg!
  Kram till er ❤️

 5. Johanna

  Lägg fokus där det behövs – hos barnen (precis som din plan var) <3 Krya på dem och hoppas er helg blir okej trots sjukstuga.

  (Här har lillasyster haft magsjuka så vi fasar om övriga får, men för henne har det varit lätt)

 6. Emelie

  Strunta i jobbet och tänk på barnen, familjen är trots allt det viktigaste ♥️ Och hoppas att det vänder snart så dom får vara friska.

  Och all eloge till dig som orkar ta emot alla elaka och dryga kommentarer om eran skilsmässa. Jag tycker det är bra att du valt att se skilsmässan från den positiva sidan, istället för att bara se allt som är negativt som dom flesta verkar göra. Du verkar vara en så stark och fin människa med hjärtat på helt rätt ställe 😊
  Kram och ha en trevlig helg ♥️

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Vad snäll du är <3 stor kram till dig, du anar inte hur mycket dina ord betyder för mig!! Hoppas helgen är fin<3 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss