Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon från Stockholm!

Hoppas att ni mår bra <3

Jag startar min dag med ett träningspass med fina Emilia. Efter det har jag ett frukostmöte följt av ett möte med Matilda på LOPPI och så ett lunchmöte efter det, haha.. Så blir lite intensivt nu innan det är dags att åka hem. Flyget går i eftermiddag och väl på plats hemma så ska jag äta middag med en kille som jobbar med lite olika företag i Umeå. Vi har haft mycket kontakt men inte riktigt fått till en träff. Så det ska bli kul att bolla lite idéer. Mot kvällen åker jag hem till en vän för tjejmys med henne och en till vän och sedan ska jag hem till barnen och sova. Ska försöka få upp mina nya gardiner också! Återkommer med resultatet =)

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Igår kväll körde jag ett ben-pass med Emilia som var helt galet. Överraskade mig själv med 100 kg i benpressen också! När man är med någon som är stark och pushar en så blir man verkligen SÅ mycket starkare. Älskar det!

Denna övning är GRYM! Håller i en 12 kg kettlebell och har fäst ena benet som ni ser på bilden. Och så tar man ett djupt kliv utåt ner i en squat och sedan upp igen. Och så kör man 10 eller 12 på varje ben x 4 och ökar vikten hela tiden både på kettlebellen och på benet som sitter fast. Brukar också köra denna övning med gummiband istället för att fästa benet.

Och så denna favorit! Man står på en viktplatta för att komma ner så djupt som möjligt i benböjen som man gör! Och så tar det mer i framsidan av låren också. Håller i en 20 kg kettlebell.

Efter passet åt vi libanesiskt. Sååå gott och så mysigt! Satt kvar och babblade tills dom stängde och då åkte jag till hotellet för att jobba och vila lite. Tog en sen promenad till 7-eleven också och handlade allt som jag var sugen på. Gud, vad jag är sugen på aaaallt med saffran i just nu! Det är så himla gott.

Kommentarer

 1. Felicia

  Hej!
  Ni omplacerade ju era hundar där för något (?) år sedan, vet att du var väldigt ledsen över det. Min fråga är hur lång tid tog det för dig för att den ”värsta sorgen” skulle gå över?
  Jag måste tyvärr omplacera vår hund och den flyttar nästa helg (sonen har utvecklat stark allergi) och det känns så otroligt jobbigt. Det är ett perfekt hem till vår hund men det känns ändå som en del av mig går sönder ”/

  Kramar

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Det gick ändå relativt snabbt då dom hamnade i en så pass bra familj och jag på något vis landade i att dom hade det bättre där ändå.. Och sen fick jag Jolie och hon hade ju allvarligt hjärtfel så fokuset hamnade helt där istället. Kan fortfarande tänka på hundarna och sakna men det går väldigt bra idag och jag är sällan ledsen. KRAM och stort lycka till med allt <3 allt kommer bli bra <3

 2. Cissi

  Älskar att få se övningar!! 🥰 Det ger inspo och gör mig taggad till att INTE skippa träningen för dagen. Jag vill gärna se mer övningar och förklaringar 😁 Jag tränar hemma med vikter, band, och vad jag har. Jag gör knäböj på samma vis fast med band. Älskar knöböj! Det är kul, enkelt, och ger en hemsk träningsvärk. Allt man önskar i ett 😆😊👌

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss