Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon fredag och helg!

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Var så underbart att få komma hem igår och krama om barnen. Hade saknat dom så mycket. Känns bra att vara hemma och jag har hunnit duscha, storstäda och köra flera tvättar. Ska få på min nya sängkappa idag och så ska jag och barnen handla lite inför helgen då jag vill ha massor av gott hemma + att vi ska ha mycket besök. Ska också hämta ut paket och strax ska vi klä på oss och åka mot gymmet så får Jolie passa på att ha sin dagsvila. Ikväll ska jag plugga massor av teori. Har nämligen lovar min körskollärare att jag ska kunna svara på alla hans frågor nästa gång vi ses =) Så håller tummarna för att jag ska kunna hålla det löftet.

Bokade in en resa till Göteborg nu i slutet av november igår också. Är sååå peppad! Ska åka med några tjejkompisar och bara mysa, bo på hotell, träna, äta gott och tatuera mig. Älskar att ha saker att se fram emot. Det är ju verkligen bästa känslan!

Startade gårdagen med såå god frulle på bästa Nofo hotell! Så så så fint ställe.

Tränade axlar och mage efter maten! Jag har börjat köra mycket magövningar där magmusklerna pressas ihop istället för isär under tiden som man gör dom. Blir mycket plankan istället för ex. situps.

När jag landade i Umeå så väntade ett möte med en kille som har en mediebyrå här i Umeå. Vi käkade middag och bollade lite idéer. Sedan åkte jag hem till min fina Lovisa där även Hanna var och vi drack vin och myste. Aldrig en tråkig stund med mina tjejer! Älskar dom!

Måste förresten tipsa er om denna! Håret blir så fint och glansigt och den doftar magiskt. Sprayar lite i håret varje dag på morgonen! Kan inte sluta lukta på den heller, haha. Ni hittar den HÄR.

Kommentarer

 1. Ninna

  Måste bara skriva att jag blir så otroligt glad och full av energi när jag går in på din blogg! Den senaste tiden har du verkligen strålat genom skärmen och man känner själv att ”shit om Gabriella kan, så kan jag också”!❤️😍 Går just nu igenom en jobbig period med min sambo och jag vet helt ärligt inte vart detta kommer sluta. Men din energi smittar verkligen av sig!🥰
  Stor kram till dig och fortsätt vara den genuina tjej som du är!💕

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men alltså tack snälla!! Ja, jag har mått så bra nu på slutet! SÅ underbart att få känna så. HEJA dig och glöm aldrig att följa ditt hjärta och din magkänsla! Stor kram och tack för så enormt fina ord, betyder så mycket. KRAM <3

   1. Ammy

    Tack! Undrade också vartifrån den andra crop tröjan är ifrån som du hade på dig när du tränade i Stockholm? Frågade på Instagram men förstår att du inte har tid att svara på allt. Den såg ut som en sweatshirt men kortare i modellen, är på jakt efter en sådan till träningen 🥰

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss