Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

TIPS!

Mååååste tipsa er om denna ögonkräm! Har letat så länge efter den perfekta och denna är verkligen det. Upplever verkligen att jag blir ljusare runt ögonen direkt efter användning. Använder den både morgon och kväll som ni ser, haha. Burken är typ snart slut! =)

Såhär står det om den: 

“86% upplevde att de fick ett ljusare utseende. 80% upplevde minskad svullnad. Sen natt? Lång flygresa? Eller ser du bara trött ut hela tiden? Förbered dig på att se piggare ut än någonsin. Naturen har kliniskt bevisat att den kan minska mörka ringar. Påsar under ögonen försvinner nästan helt. Origins egna sammansättning med koffein från kaffebönor, panax ginseng, magnoliaextrakt och naturliga optiska blekmedel får snabbt huden att se fräsch ut, och återskapar en pigg utstrålning. Användning: Applicera försiktigt runt ögonen med fingerspetsarna på morgonen eller efter behov.”

Jag köpte min på Kicks! Nackdelen är väl att jag ändå tycker att den tar slut rätt snabbt.. Men tror kanske att jag tar lite för mycket av den vid varje användning, haha.

Kommentarer

  1. Lea

    Varför kommer det inga blogginlägg längre? Var det F som skrev dom? börjar tyvärr kännas så, då det blivit så mycket mer glesare sen ni separerade.

  2. Linda

    Har du flyttat din blogg från Loppi? Jag brukar kunna se din blogg via startsidan där men nu hittar jag den inte..letar jag dåligt?

  3. Tessie - tvåbarnsmamma med bf i januari

    Definitivt något jag skulle behöva just nu. Båda mina tjejer har varit sjuka i veckan och därmed sovit PÅ mig på nätterna. Det blir ganska trångt och bökigt med tanke på min höggravida mage och onda foglossning. Det blir med andra ord inte så mycket sömn just nu och ringarna under ögonen växer 🙈😩

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss