Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mycket just nu

Hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra. Som ni märker så är jag lite frånvarande men det har varit extremt mycket nu på slutet för mig. Önskar att jag kunde dela med mig av allt men jag försöker ändå på något vis skilja på mitt privatliv och det jag skriver här.. Nu på slutet har det ju varit väldigt mycket i och med skilsmässan och så är det ju extremt mycket saker runt omkring också som spelar in och som tar tid och kraft. Tycker det är så svårt att ha en offentlig blogg och försöka dela med sig samtidigt som det privata inte ska komma med. Ibland tar det ju över totalt och då finns det i princip ingenting att skriva…

Lite senare idag har jag iallafall körlektion och om en stund kommer en fotograf hit och hjälper mig med bilder. Sedan ska jag träna och jobba resten av dagen. Har knappt lagt någon tid på det jag egentligen måste så det behöver jag ta tag i.

Önskar er en underbar tisdag. Stor kram!

Har haft barnen hela helgen så denna vecka bli relativt barnfri och jag har dom bara onsdag-torsdag. Det första jag gjorde när dom åkte hem till sin pappa var att ta en lååång dusch. Känns som att jag bodde i morgonrock och rufsigt hår hela helgen typ..=)

Morgonrocken är för övrigt från Gina Tricot och SÅ mysig. Har aldrig haft en gosigare. Älskar också att den är ganska kort, neutral i färgen och varm.

Jag har gått ifrån vanliga hårsnoddar helt och kör alltid på dessa typer nu! Den till vänster är min absoluta favorit och jag köper dom bara på H&M. Den till vänster är från Glitter. Känns som att dessa sliter betydligt mycket mindre på håret.

Kommentarer

 1. Isabell

  Förstår att det är svårt sådana gånger. Det du gör är ju att dela med dig av ditt liv men sen kanske man inte alltid vill det såklart, men det tror jag de flesta har överseende med! Det ordnar sig nog till det bästa snart ❤️ Jag själv har också en tung period nu, jag kan däremot inte prioritera ned mitt jobb, på ett 7-16 kontor som anställd.. Men som sagt! Snart vänder det!

 2. Hondjuret

  Har fått för mig att de längst till vänster bara fastnar?!? Skall testa igen!? Man letar ju alltid den ultimata tofsen 🙂

  Lycka till med lektionen i em. Du kommer klara det galant ❤️😀

 3. StrongerLife

  usch det låter inte bra och jag blir genast “orolig” över att ni inte är lika bra överens längre. Men en skilsmässa är inte alltid fin och man är inte alltid överens. Men nu hoppas jag att allt är bra med er, att ni fortsätter på samma fina spår som alltid.
  Och även om det inte är så så hoppas jag att ni snart är tillbaka på banan snart.

  Lycka till med allt och tillåt dig ha tid för dig själv, att inte alltid uppdatera varje dag, är okej. Ta hand om dig.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss