Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Min väg till fint glow

Jag älskar ju verkligen glow. Tycker att det är så fräscht och fint! Tänkte dela med mig av mina tre absoluta favoritprodukter i sminkväg när det kommer till highlighter. Jag har provat en hel del men har verkligen fastnat för dessa.

MAC Emulsions Strobe Cream – Goldlite

Denna använder jag under min CC-cream och tycker att resultatet blir så sjukt fräscht! Och otroligt naturligt. Så till vardags passar denna perfekt. Huden ser verkligen frisk ut!

Superladdad med kraftfulla växtextrakt som tar bort alla spår av stress samtidigt som den återfuktar, fräschar upp och ger trött hud en helt ny lyster full av vitaminer och grönt te. Ljusar upp med skimrande partiklar och antioxidanter. Ger huden en mjuk glöd – oavsett om du står i solsken eller strålkastarsken.

The Beauty Crop Cream Highlighter – Menorca

Denna tycker jag verkligen om SÅ mycket. Den är krämig och rätt ljus. Gillar att den bara ger ett glow utan glitter då man inte alltid vill ha det. Och det räcker med väldigt lite för att det ska ge ett fint resultat. Brukar köra denna på näsan och amorbågen. Den är superfin.

Anastasia Glow Kit Highlighter – Sun Dipped

Dessa gillar jag på sommaren! Är förälskad i nyanserna och gillar att blanda dom. Och så tycker jag om att det är lite glitter i (eller vad man nu ska kalla det) vid mer festliga tillfällen. Och när jag vill ha ännu mer glow så brukar jag blöta min borste lite med vatten innan jag applicerar.

Andra saker som sägs ge fint glow (som inte har med smink att göra):

– Rengöring är A och O. Rätt produkter och att lägga tid på en bra hudvårdsrutin ska ju göra underverk för huden.

– Att dricka vatten!

– Mycket sömn.

– Näringstät mat med mycket vitaminer och antioxidanter.

– Träning och motion.

– Stressa ner! Stress gör inte gott för huden.

– Att använda ansiksolja. Har också hört att kokosolja ska fungera väldigt bra.

– Solskydd varje dag!

Kommentarer

  1. Olle

    Ett tips nu i den värsta torrperioden någonsin! Välj gärna en olja anpassad till ansiktet, finns hur många alternativ som helst, både budget och dyrare. Kokosolja har stora molekyler som har väldigt svårt att tränga ner i de två första hudlagren vilket gör att det mest lägger sig som ett fett lager på huden. I värsta fall (som min hud t.ex.) dör utav kokosolja och jag får finnar som är som stora bölder utav det istället. Lumene och Biotherm har ansiktsoljor som är sjukt värda och anpassade för ansiktet och ger massa fukt och lyster! Kram från en utbildad hudterapeut.

  2. Christina

    Håller med; det är många faktorer som gör att din hud får ett fint glow. Bra hudvård och vad du äter (svårt när man ÄLSKAR godis). Tack för tips är på väg att införskaffa mig en highlighter (har aldrig haft det tidigare) och det är onekligen en djungel av produkter.,, 🤔Kram Christina

  3. Ninna

    Peeling, scrub, aha syror som finns som masker, rengöring, ansiktskräm mm. Är hudterapeut och just aha syror är det enda som verkligen rengör och återfuktar på djupet, på min hud, ger lyster o liv 😍. Under graviditeterna har jag dock använt rengöring från Avene och olja, jojobaolja som både serum och kräm, dock med en kräm från samma märke då huden behöver extra fukt och skydd. Just därför är smink så himla bra, foundation lägger sig som ett skydd mot mkt dåligt i luften

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss