Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Favoritprodukter just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

Fick frågan om jag inte kan dela med mig av mina absolut bästa snabba skönhetsknep och det kan jag absolut göra: 

– Böj fransarna! Det gör så mycket för ögat och blicken. Kan inte leva utan min fransböjare.

– Använd alltid hårolja efter att du tvättat håret. Jag lägger alltid i olja i fuktigt hår och tycker att det blir så otroligt glansigt. Blir verkligen stor skillnad jämfört med om jag skulle låta bli.

– Ha i din inpackning extra länge. Känns mitt hår torrt och slitet kan jag till och med sova med den i håret i en handduk. Gör mirakel enligt mig.

– Smörj in händer och fötter varje kväll innan du ska sova. Det gör alltid jag och det är så härligt att vakna upp och vara helt len! Jag hinner typ aldrig smörja händerna under dagen och det känns även totalt onödigt då jag blir kladdig och allt jag tar i likaså + att jag tvättar händerna så ofta så att det känns som att det ändå inte hjälper. Men på kvällen passar jag alltid på. Har krämen vid sängen så att jag inte ska glömma.

– Investera i ett bra torrschampo! För mig är det räddningen i vardagen med träning och små barn.

– Något annat som är värt att investera i är en bra peeling för ansiktet! Tycker att det gör så mycket och man känner sig så fräsch och ren efteråt. Jag gillar enzympeeling mest.

– Om du vill sminka dig “fräsch” snabbt så är concealer och solpuder världens bästa! Går så snabbt och gör så stor skillnad. Har jag bråttom så kör jag alltid bara på concealer, solpuder + limmar på mina lösfransar. Tar två minuter.

– Många frågar hur jag orkar fixa håret varje dag. Det gör jag inte. Jag lockar håret en gång ordentligt efter att jag har tvättat det och sedan använder jag mig av hårgelé eller vax för att lockarna ska hålla ordentligt. Avslutar med lite spray. När jag lockar håret så gör jag lockarna rätt så hårda för att dom ska kunna gå ur lite med dagarnas gång också. Just hårgelé eller hårvax är fantastiskt på långt hår som är lockat. Håller SÅ mycket bättre än allt annat jag har provat.

Och så tänkte jag dela med mig av några av mina favoritprodukter just nu. Vissa av dom känner ni säkert igen sedan tidigare då jag har är rätt tråkig och sällan byter ut favoriter. Har jag väl fastnat rejält för något inom skönhet så är det svårt för mig att byta sedan. Och om jag försöker byta så slutar det alltid med att jag byter tillbaka till det jag gillade mest igen efter ett tag.

Ida Warg brun utan sol, instant tan – Alltså jag ÄLSKAR denna! Den är helt fantastisk. Jag gick från att avsky BUS till att älska det tack vare denna. Luktar typ inget speciellt, man får fin färg direkt man lägger på den och det blir jämnt just för att man ser var man lägger den. Och så håller den bäst av alla jag har provat med. Alla tummar upp. Finns HÄR.

Helosan fotkräm – Denna använder jag på både händer och fötter innan jag ska sova och man blir sååå len! Finns ingen annan fotkräm som är såhär fet och bra tycker jag. Känns nästan lite som en inpackning på händer och fötter. Ni hittar den HÄR.

Body shop body butter hallon – Äääälskar denna! Har ju provat massor med olika men denna doft är min favorit då den är syrlig men ändå söt och fräsch. Finns HÄR. Smörjer hela kroppen med den när jag har duschat.

Design.ME torrschampo – En rätt ny favorit hos mig! Älskar att det är mörka pigment i också för mig som har mörkt hår. Finns bland annat hos apotea tror jag.

DKNY deodorant – Denna är UNDERBAR. Doftar så fräscht av äpplen! Och håller hela dagen. Kommer aldrig mer att köpa en annan deodorant. Använde bara denna förut men blev sedan för snål. Sedan köpte jag den igen nu för några månader sedan och nu vill jag aldrig byta. Finns HÄR

Dagkräm från Estelle och Thild – Denna tycker jag verkligen om. Har tidigare bara använt mig av Dermalogica men kände för att prova något nytt och jag har fastnat rätt hårt för denna. Den är sjukt lätt på huden men återfuktar ändå massor. Och jag gillar också känslan av att den inte irriterar min hud. Har rätt känslig hy som blir röd och svider av olika krämer men denna märks inte av och jag får sådan lyster. Älskar! Ni hittar den HÄR.

Dermalogica Daily Microfoliant – Denna är BÄST!! Ni har säkert sett den tusen gånger redan här på min blogg men den tåls att nämnas igen. Jag tar lite på fingrarna och masserar in med lite vatten i ansiktet i cirkulerande rörelser. Och efter en minut sköljer jag av! Man blir lenare än någonsin! Perfekt nu under vintern när man lätt känner sig glåmig och tråkig i huden. Tips, tips, tips. Finns HÄR.

Kommentarer

 1. Angelica

  Hej! jag har en fråga angående Design.ME torrschampo. Jag har tidigare användt ett sm är avsett för mörkt hår men det färgade av sig. om man tog i håret under dagen blev man alldeles brun om fingrarna. inte så roligt om barnen pillar en i håret. Hur fungerar det du använder, färgar det av sig något?

 2. Denice

  Du skrev att man ser vart man lägger busen, jag har bara hört innan att denna från Ida är genomskinlig så man inte ser? 🙂

 3. Josefine

  Så kul att läsa! Älskar med den busen. 😍 men n fråga hur ofta använder du den för att få de att sitta och inte bli för brunt ? 😍

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad kul!! 🙂 Jag lägger bara på den och sköljer aldrig bort den!! Men lägger bara ett väldigt tunt lager, kram <3

 4. Sandra

  Vad har du för fransböjare? Måste verkligen köpa en ny då min har blivit så himla dålig (om de ens kan bli det?! Eller så är det mina fransar som är annorlunda under graviditeten haha).

 5. W

  Tack för att du skrev inlägget, vet att jag har bett om det för inte så längesedan haha! Vet att jag sagt detta många gånger men kan inte säga det tillräckligt många gånger – du är helt fantastisk! Och så undrar jag bara; hur mår du? ❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss